Avgyo hisse kimin?

İçindekiler:

  1. Avgyo hisse kimin?
  2. Avrasya Gayrimenkul sahibi kim?
  3. Avgyo ne iş yapar?
  4. Saf Gayrimenkul kimin?
  5. Agyo cezası ne zaman bitiyor?
  6. Agyo hisse ne is yapar?

Avgyo hisse kimin?

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı AŞ, Türkiye merkezli bir yatırım ortaklığıdır.

Avrasya Gayrimenkul sahibi kim?

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Şirket 1996 yılında kurulmuştur.2005 yılında Galip Öztürk'ün çoğunluk hisselerini satın almasıyla yeni bir kimlik kazanmıştır. Şirketimiz Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından portföy yönetim hizmeti almaktadır.

Avgyo ne iş yapar?

Şirketin ana faaliyeti hisselerini satın aldığı ortaklıkların sermaye ve yönetimini kontrol etmeden ilgili mevzuatın belirlediği ilke ve kurallar çerçevesinde ulusal, uluslararası veya diğer organize borsa dışı piyasalarda işlem gören sermaye piyasası araçları ve ayrıca altın ve diğer kıymetli metallerden oluşan ...

Saf Gayrimenkul kimin?

Akkök Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Akiş GYO, Türkiye'nin lider gayrimenkul yatırım ortaklıklarından SAF GYO ile birleşti. Birleşmeyle, iki şirket faaliyetlerine Akiş GYO çatısı altında devam edecek.

Agyo cezası ne zaman bitiyor?

(AGYO.E) payında 21 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut "Açığa Satış Yasağına" ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır. Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 21'dir.

Agyo hisse ne is yapar?

ATAKULE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, öncelikli olarak konut ve ticari mülklere yatırım ve bunların geliştirilmesi ile uğraşan Türkiye merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Şirket mülk geliştirme, proje tasarımı, satış ve pazarlama alanlarına odaklanmaktadır.