Uzlaştırma sınav başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Uzlaştırma sınav başvurusu nasıl yapılır?
  2. Uzlaştırmacı kimler olabilir 2020?
  3. Uzlaştırmacı sınavı tekrar ne zaman?
  4. Arabuluculuk sınavına kaç kişi başvurdu?
  5. 2021 uzlaştırmacı nasıl olunur?
  6. Uzlaştırmacı kimler olabilir 2021?
  7. 2021 uzlaştırmacı sınavı iptal mi?

Uzlaştırma sınav başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilirler. E-devlet şifresi, e-imza veya m-imza kullanarak UZLAŞTIRMACI PORTAL E-IMZA GİRİŞİ linkinden siteye giriş gerçekleştirmelidirler.

Uzlaştırmacı kimler olabilir 2020?

Sadece iş arayan üniversite mezunları değil, belirtilen bölümlerden mezun emekliler ile halen bir işte çalışan profesyoneller ve memurlar da mesai saatleri dışında uzlaştırmacı olarak görev yapabilecek.

Uzlaştırmacı sınavı tekrar ne zaman?

Adalet Bakanlığınca 5000 (beşbin) uzlaştırmacı ihtiyacına yönelik olarak, “2021 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Sınavı” tarihinde yapılacaktır. Sınavla ilgili detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Arabuluculuk sınavına kaç kişi başvurdu?

Adalet Bakanlığı'nın 24 Kasım'da gerçekleştirdiği ve binlerce adayın katıldığı arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı. kişinin katıldığı arabuluculuk sınavına giren eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın sınavdan 72 alarak başarısız olduğu ortaya çıktı.

2021 uzlaştırmacı nasıl olunur?

Uzlaştırmacı sertifikası almak için Adalet Bakanlığı'nın yetki verdiği eğitim kurumlarında 48 saatlik eğitim alınması gereklidir. Bu eğitimlerin en az 36 saati teorik bilgiye dayalı olmalıdır. Diğer 12 saati ise uygulamalı olarak verilen eğitimlerden oluşur. Bu eğitimlerin geçerlilik süresi yalnızca 2 yıldır.

Uzlaştırmacı kimler olabilir 2021?

Ceza Hukuku, anayasa Hukuku, Ceza Mahkemesi Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku, Hukukun Temel Kavramları, Hukuka giriş, İş hukuku derslerinden en az 2 tanesini alan kişiler uzlaştırmacı olabilmektedir. ... Bunun yanında 4 yıllık polis akademisi mezunları da uzlaştırmacı olarak görev alabilmektedirler.

2021 uzlaştırmacı sınavı iptal mi?

Bilim Kurulunun tavsiyesi ve 26.04.2021 tarihinde Cumhurbaşkanımız başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde COVID-19 salgınının Ülkemizde yayılmasının önlenmesine yönelik alınmış olan yeni tedbirler kapsamında; Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan 2021 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Sınavı ...