Taahhüt tarihimi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Taahhüt tarihimi nasıl öğrenebilirim?
  2. Vodafone faturam ne zaman bitiyor?
  3. Vodafone taahhüt iptali cayma bedeli ne kadar?
  4. Taahhüt en fazla kaç ay?
  5. Taahhüt cayma bedeli yasal mı?
  6. Vodafone taahhüt bozma bedeli nasıl öğrenilir?
  7. Tüketicinin cayma hakkı koşulları nelerdir?

Taahhüt tarihimi nasıl öğrenebilirim?

Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz. Ardından 3 ve daha sonra 2 tuşlarına basıp gönderdikten sonra taahhüt kalan süre ve cayma bedeli SMS olarak tarafınıza gelecektir.

Vodafone faturam ne zaman bitiyor?

7001'i ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Bilgi Servisi üzerinden fatura tutarınızı ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan 7001'i veya herhangi bir sabit veya GSM hattan (0542) 7001 000'ı arayın.

Vodafone taahhüt iptali cayma bedeli ne kadar?

Vodafone faturalı aboneleri için taahhüt bozma bedeli olarak en az 228.00 TL cayma bedeli belirlemiştir. Bu rakamın üzerinde varsa almış olduğunuz indirimler ekleniyor ve cayma bedeli olarak size sunuluyor.

Taahhüt en fazla kaç ay?

- Kanun net ve açık. Firmalar 12 aydan uzun taahhüt veremez.” Türkiye'de çoğu hizmetin uzun vadeli aboneliklerle alındığına da işaret eden Aydın Ağaoğlu, şu bilgileri verdi: “Hizmetlerin yüzde 70'i uzun vadeli taahhütle alınıyor.

Taahhüt cayma bedeli yasal mı?

İnternet abonelerinde uygulanan cayma bedelleri ancak ve ancak belirli şartlar altında uygulandıklarında yasaldır. Taahhütlü olarak sözleşme yapılması durumunda tüketici bu taahhüdü süresinden önce bozarsa, cayma bedeli uygulanabilmesi için öncelikle sözleşmenin süresine bakılır.

Vodafone taahhüt bozma bedeli nasıl öğrenilir?

Ya da *7000# tuşlayarak, fatura tutarınızı, fatura son ödeme tarihini ve cayma bedelini öğrenebilirsiniz.

Tüketicinin cayma hakkı koşulları nelerdir?

Tüketiciler, uzaktan yapılan alışverişlerde (İnternet, telefon yoluyla gibi) 14 gün, kapıdan satışlarda yine 14 gün ve taksitli alışverişlerde ise 7 gün içerisinde, hiçbir gerekçe ileri sürmeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir.