Hakan Atilla davası nedir?

İçindekiler:

  1. Hakan Atilla davası nedir?
  2. Hakan Atilla kaç yaşında?
  3. Reza Zarrab davası ne zaman?
  4. Amerika Halk Bankası kararı ne zaman?
  5. Halk Bankası kamu bankası mı?
  6. Hakan Atilla ne zaman Borsa İstanbul?
  7. Borsa Istanbul Hakan Atilla kimdir?
  8. IMKB Başkanı kim?
  9. Halkbank faaliyete başlama tarihi nedir?

Hakan Atilla davası nedir?

Halkbank'ta bir yönetici olan Mehmet Hakan Atilla, İranlı işadamı Rıza Zerrab ile ABD'nin yaptırımları tarafından yasaklanan İran ve diğer İranlı kuruluşlar adına işlem yapmak için ABD finans sistemini kullanarak komplo kurmak ve bu işlemlerin gerçek doğasını gizleyerek ABD finans kuruluşlarını dolandırmakla suçlandı.

Hakan Atilla kaç yaşında?

51 yaşında (1970) Mehmet Hakan Atilla/Yaş

Reza Zarrab davası ne zaman?

'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde banka dolandırıcılığı ve kara para aklamanın yanı sıra ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu delmek suçlamaları ile göz altına alınmış, ardından mahkeme tarafından 75 yıla kadar hapis istemiyle tutuklanmıştır.

Amerika Halk Bankası kararı ne zaman?

Halkbank'ın ''Bağımsız Yabancı Devlet Dokunulmazlığı Yasası'' kapsamında yargılanamayacağıyla ilgili itirazı 12 Nisan pazartesi günü New York İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi'nde karara bağlanacak. İşte ayrıntılar...

Halk Bankası kamu bankası mı?

Devlet Bankaları Hangileridir? Türkiye Bankalar Birliği (TBB)'ne göre Türkiye'de hizmet veren ve devlet bankaları arasında gösterilebilen 10 adet banka vardır. Doğrudan vatandaşa hizmet ettikleri için ilk akla gelenler Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tır.

Hakan Atilla ne zaman Borsa İstanbul?

Atilla, hapiste geçirdiği süre göz önünde bulundurularak ve iyi hal indirimi uygulanması sonucu 20 Temmuz 2019'da tahliye edildi. Göçmen bürosundaki sınır dışı işlemlerinin tamamlanmasının ardından Atilla, 24 Temmuz 2019'da Türkiye'ye geldi, 'da Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak atandı.

Borsa Istanbul Hakan Atilla kimdir?

Hakan Atilla, 1970 yılında Ankara'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Atilla, lisans eğitiminin ardından 1995 yılında Halkbank AŞ'de Araştırma, Geliştirme ve Planlama Müdürlüğü'nde Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.

IMKB Başkanı kim?

Borsa İstanbul'da Genel Kurul sonrasında Hakan Atilla'dan boşalan genel müdürlük görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi. Yönetim Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Erişah Arıcan'ın üstlendiği Borsa İstanbul'da, Ahmed Ali Al Hammadi yönetim kurulu üyeliğine, Işınsu Kestelli de bağımsız yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Halkbank faaliyete başlama tarihi nedir?

Kalıcı bir ekonomik kalkınma, sosyal denge ve toplumsal barışın korunması için uygun koşullarla esnaf-sanatkâr ve küçük meslek sahibine kaynak aktarmak ve sermaye birikimini başlatmak amacıyla Türkiye Halk Bankası 1933 tarihli ve 2284 sayılı “Halk Bankası ve Halk Sandıkları Kanunu” kapsamında kurulur, 1938 yılında ...