MSÜ tercih Ne zamana kadar?

İçindekiler:

  1. MSÜ tercih Ne zamana kadar?
  2. MSÜ de sıralama önemli mi?
  3. Milli Savunma tercih nasıl yapılır?
  4. 2021 MSÜ ek tercihleri ne zaman?
  5. Tercih süresi neden uzatıldı?
  6. MSÜ puanla mı alıyor sıralamayla mı?
  7. MSÜ 2021 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. YKS 2021 tercih tarihi uzatıldı mı?

MSÜ tercih Ne zamana kadar?

Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 30 Nisan (saat 10:00'dan)- (saat 23:59'a kadar) yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacaktır.

MSÜ de sıralama önemli mi?

Ayrıca MSÜ tercihlerinde tercih sıralaması da oldukça önemlidir. Aday yerleştirme işlemleri yapılırken son beş güne kadar adayın tercih sıralaması dikkate alınır. Ancak son beş gün içerisinde bölümlerin kontenjanlarına göre sırası gelen adaylar, bölümlere dağıtılır.

Milli Savunma tercih nasıl yapılır?

Milli Savunma Üniversitesi, askeri öğrenci adaylarına yönelik tercihler hakkında duyuru yayımladı. 2021 MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihleri personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılabilecek.

2021 MSÜ ek tercihleri ne zaman?

Askeri öğrenci adaylarının 2021 MSÜ tercih işlemleri devam ediyor. 2021 MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihleri personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılabilecek. Adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 30 Nisan-19 Mayıs yapabilecek.

Tercih süresi neden uzatıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen YKS 2021 tercih tarihlerinin uzatıldığını duyurdu. ... Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021 tercih tarihlerini uzatma kararı aldık.

MSÜ puanla mı alıyor sıralamayla mı?

Sınavdan, Milli Savunma Bakanlığı'nca belirlenecek olan çağrı taban puanı almış olmak gerekiyor. Bu puan daha sonra açıklanacak.

MSÜ 2021 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) sonuçları 29 Nisan'da açıklanacak.

YKS 2021 tercih tarihi uzatıldı mı?

YKS 2021 tercih süresi uzatıldı. 2021 YKS tercih işlemleri 5-20 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek. YKS tercih kılavuzuna nasıl ulaşılır? Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun güncel hali yayımlandı.