Hydra ya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Hydra ya nasıl gidilir?
  2. Hydra Yunanistan nasıl gidilir?
  3. Hydra hangi ada?
  4. Spetses Adası nerede?
  5. Atina dan hangi adaya gidilir?
  6. Pire şehri hangi ülkede?
  7. Spetses e nasıl gidilir?
  8. Atina dan Paros adasına nasıl gidilir?
  9. Pire limanından hangi adalara gidilir?
  10. Pire ye nasıl gidilir?
  11. Atina hangi ülkeye aittir?
  12. Türkiyeden Paros adasına nasıl gidilir?
  13. Atina'da denize girilir mi?
  14. Atina nasıl bir yer?
  15. Atina dan Sakız adasına nasıl gidilir?

Hydra ya nasıl gidilir?

Hydra'ya ulaşım Adaya Atina'daki Pire limanından ve güneyde Peleponnes yarımadası üzerindeki Porto Heli ve Ermioni limanlarından kalkan deniz otobüsü ya da hidrofil ile ulaşabilirsiniz. Yolculuk, Pire limanından yaklaşık 2 saat, Porto Heli ve Ermioni limanlarından ise 30dk-1saat arası sürüyor.

Hydra Yunanistan nasıl gidilir?

Hydra adasına feribotla nasıl gidilir Hydra adasına gitmenin en kolay yolu feribotla seyahat etmektir. Hydra adasına gitmenin en ucuz yolu Atina'dan kalkan feribotlardan birine binmek ve 1 saat 40 dk sürecek yolculuk için yanınızda 28€ – 90€ arasında para bulundurmanız gerekiyor.

Hydra hangi ada?

NAFİZ KARADERE İLE YUNAN ADALARI – HYDRA Atina'dan yaklaşık 40 deniz mili uzaklıkta ağaçsız, kayalık ve de uzaktan cok da sevimli görünmeyen bir ada Hydra. Ada çok kayalık olduğu için araba yolu yok. Ulaşım sadece eşşekler ile yapılabiliyor veya ada boyunca manzaralı bir patikadan yürüyebiliyorsunuz.

Spetses Adası nerede?

Spetses Adası Nerede Spetses Adası, Yunanistan'ın Saronic körfezinde bulunan, Atina'ya en yakın adalarından biridir.

Atina dan hangi adaya gidilir?

Atina'ya Yakın Adalar: 8 Muhteşem Yunan Adası
  1. Hydra. Saronik Körfezi'nde bulunan Hydra, Dokos ile birlikte yerleşim olmayan birkaç adacıktan oluşuyor. ...
  2. Aegina / Atina'ya Yakın Adalar. Aegina Adası ...
  3. 3. Agistri. ...
  4. Poros / Atina'ya Yakın Adalar. ...
  5. Andros. ...
  6. Kea. ...
  7. 7. Spetses / Atina'ya Yakın Yunan Adaları ...
  8. 8. Serifos.

Pire şehri hangi ülkede?

Pire (şehir)
Pire Πειραιάς
Şehir
Pire
ÜlkeYunanistan
BölgeOrta Yunanistan
14 satır daha

Spetses e nasıl gidilir?

Spetses Adası'na gitmek için Atina'ya uçmanız ve Pire Limanı'ndan feribota binmeniz gerekiyor. THY ve Olympic Air ile haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 1 saat 25 dakika süren direkt uçuşlarla Atina Elefterios Venizelos Havalimanı'na uçabilirsiniz.

Atina dan Paros adasına nasıl gidilir?

Türkiye'den Paros'a direkt ulaşım yok. Atina'dan aktarmalı uçakla gidebilirsiniz, ya da Atina'ya uçup, orada Pire Limanı'ndan gemiye binebilirsiniz. Pire'den en hızlı ulaşım ise 4-5 saat süren katamarana binmek. Biz İstanbul'dan Atina aktarmalı uçuşla adaya ulaştık.

Pire limanından hangi adalara gidilir?

Pire limanından hareket eden feribotlar ile Aegina, Hydra, Spetses ve hatta Mykonos gibi bir çok farklı Yunan adasına Atina'dan günübirlik seyahatte bulunabilirsiniz.

Pire ye nasıl gidilir?

Pire'ye havayolu, karayolu ve denizyolu ile ulaşım mümkündür. En yakın havalimanı Atina Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'dır. Atina'ya direkt uçuş vardır. Atina'dan araç kiralanarak veya taksi ile Pire'ye ulaşılabilir.

Atina hangi ülkeye aittir?

Atina
Atina Atina'nın Yunanistan'daki konumu
ÜlkeYunanistan
BölgeAttika
İlAtina
20 satır daha

Türkiyeden Paros adasına nasıl gidilir?

Türkiye'den Paros'a direkt ulaşım yok. Atina'dan aktarmalı uçakla gidebilirsiniz, ya da Atina'ya uçup, orada Pire Limanı'ndan gemiye binebilirsiniz. Pire'den en hızlı ulaşım ise 4-5 saat süren katamarana binmek. Biz İstanbul'dan Atina aktarmalı uçuşla adaya ulaştık.

Atina'da denize girilir mi?

Atina'da bir çok plaja erişim oldukça kolay. Eğer size ait veya kiraladığınız bir araç bulunmuyorsa merak etmeyin. Toplu taşıma ile en fazla 45-55 dakika sürecek mesafede çok güzel, temiz ve kaliteli plajlara gidebilirsiniz.

Atina nasıl bir yer?

Atina, Yunanistan'ın başkenti ve en kalabalık şehridir. 4 milyona yaklaşan nüfusuyla Avrupa'nın en büyük dördüncü başkenti olan kent, ülkenin güneyindeki Attika bölgesinde yer almaktadır. Avrupa'nın tarihî başkenti olarak kabul edilen Atina, ilk yerleşimlerin Neolitik Çağ'da yapıldığı uzun bir geçmişe sahiptir.

Atina dan Sakız adasına nasıl gidilir?

İzmir Çeşme – Sakız Adası üzerinden Atina'ya feribotla ulaşım: İzmir'in Çeşme ilçesinden 30 dakikalık bir feribot yolculuğu ile ulaşılabilen Sakız Adası'ndan Atina'ya her gün düzenli gemi seferi bulunuyor. Çeşme Limanı'ndan 09.00 ve 18.00 saatlerinde kalkan feribotlarla Sakız Adası'na 30 dakika sonra varıyorsunuz.