Açık öğretim işletme var mı?

İçindekiler:

  1. Açık öğretim işletme var mı?
  2. Açıköğretim işletme mezunu ne iş yapar?
  3. 4 yıllık açıköğretim okumak için ne yapmalıyım?
  4. Acikogretim Fakultesi kac yilda biter?
  5. DGS AÖF Maliye kaçıncı sınıftan başlarım?
  6. Açık öğretime en az kaç puanla girilir?

Açık öğretim işletme var mı?

İşletme Fakültesi, 1982-1983 öğretim yılından bu yana uzaktan eğitim uygulamasını sürdüren Açıköğretim sisteminin, 1993'te yeniden düzenlenmesiyle kurulmuştur. İşletme Fakültesi, yükseköğretimin geniş kesimlere yaygınlaştırılmasına önemli ölçüde katkıda bulunan bir fakültedir.

Açıköğretim işletme mezunu ne iş yapar?

İşletme Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektörde çeşitli yönetim kademelerinde çalışabilirler. Mezunlarımız pazarlama, satış, muhasebe, finans, denetim ve insan kaynakları gibi çeşitli alanlarda görev yapabilirler.

4 yıllık açıköğretim okumak için ne yapmalıyım?

4 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırmak için ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarına girmek, TYT'de en az 150 puan, AYT'de en az 180 puan almak gerekmektedir.

Acikogretim Fakultesi kac yilda biter?

MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

DGS AÖF Maliye kaçıncı sınıftan başlarım?

DGS sonuçları ile Fakültemiz programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz üçüncü sınıftan öğrenimlerine devam ederler.

Açık öğretime en az kaç puanla girilir?

Açık öğretim kaç puanla girilir? 2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek ve en az 140 puan almak gerekmektedir. 4 yıllık lisans bölümleri içinse 170 puan almış olmak gerekiyor. İşte güncel AÖF puanları listesi.