Kartınız e-ticaret işlemlerine kapalıdır ne demek?

İçindekiler:

  1. Kartınız e-ticaret işlemlerine kapalıdır ne demek?
  2. Ziraat kredi kartı internete nasıl açılır?
  3. Kartımı internet alışverişine nasıl açarım garanti?
  4. 3d Secure nasıl yapılır Ziraat?

Kartınız e-ticaret işlemlerine kapalıdır ne demek?

Belirtilen geçiş süresi sonunda düzenlenecek olan bireysel banka kartı ve kredi kartları kart sahiplerine, e-ticaret işlemlerine kapalı olarak gönderilecek. Mevcut kartlar da eğer onay verilmediyse, online işlemlere kapatılacak.

Ziraat kredi kartı internete nasıl açılır?

SMS ile internete açma adımları için aşağıdaki adımları uygulayınız.
  1. Telefonunuzun mesajlar bölümüne giriniz.
  2. EONAY yazarak bir adet boşluk bırakın ve internete açmak istediğiniz kredi kartının veya banka kartının son 6 rakamını yazarak 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Kartımı internet alışverişine nasıl açarım garanti?

BonusFlaş (Daha Fazlası > Ayarlar > Kart ayarları > Internet Üzerinden Alışveriş) Ek kartlarınız ve banka kartlarınız da dahil olmak üzere tüm Garanti Bankası kartlarınız için TERCIH yazıp 3340'a gönderebilirsiniz. Tek bir kredi kartınız için onay vermek isterseniz ONAY yazıp kart son 6 haneyi 3340'a gönderebilirsiniz.

3d Secure nasıl yapılır Ziraat?

Sistemimizde kayıtlı cep telefonunuza SMS ile gönderilecek tek kullanımlık şifrenizi, alışveriş sırasında açılacak olan şifre ekranına girerek işleminizi onaylayacaksınız. Lütfen şifre giriş ekranında maskeli olarak görüntülenecek olan ve SMS şifrenizin gönderileceği cep telefonu numaranızı kontrol ediniz.