Selectra 50 mg ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Selectra 50 mg ne işe yarar?
  2. Selectra 50 mg içinde kaç tane var?
  3. Selectra bırakınca ne olur?
  4. Abilify ilacı ne işe yarar?
  5. Selectra hangi firma?
  6. Lustral ilacı ne işe yarar?
  7. Misol 50 mg uyku yapar mı?
  8. Selectra bagimlilik yapar mi?
  9. Selectra hangi reçete?
  10. ABILIFY 10 mg tablet ne işe yarar?
  11. Lustral ve Selectra aynı mı?

Selectra 50 mg ne işe yarar?

Selectra, SSRI (seçici serotonin geri alım inhibitörleri) grubuna dahil bir antidepresandır. Etken maddesi sertralindir. Selectra, depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, anksiyete, panik bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu ve adet öncesi sendromu tedavisinde kullanılır.

Selectra 50 mg içinde kaç tane var?

SELECTRA nedir ve ne için kullanılır? Her tablet etkin madde olarak 50 mg sertraline eşdeğer sertralin HCl içerir. SELECTRA, 28 film tabletlik ambalaj ile kullanıma sunulmaktadır.

Selectra bırakınca ne olur?

Antidepresanı bırakanların yaklaşık `'ında unutkanlık ve dalgınlık belirtileri aynı anda görülür. Birçok kişide, yoksunluk sendromu olarak adlandırılan bulgular ortaya çıkabilir. Kişi duygularını kontrol etmekte güçlük çekebilir, fevri davranışlar sergileyebilir. Bu süreç genelde bir hafta on gün sürer.

Abilify ilacı ne işe yarar?

ABILIFY, yetişkin ve ergenlerde (13-17 yaş), olmayan şeyleri duyma, görme veya hissetme, şüphecilik, yanlış düşünceler, tutarsız konuşmalar, davranışlar ve duygusal durumda durgunluk gibi belirtiler ile karakterize bir hastalığın tedavisi için kullanılır.

Selectra hangi firma?

Sertralin, seçici serotonin gerialım inhibitörü (SSRI) olan antidepresandır. 1991 yılında Pfizer tarafından piyasaya sunulmuştur. Sertralin, başlıca majör depresyonda, obsesif kompulsif bozuklukta, yaygın ve sosyal anksiyete bozukluğunda yetişkin ve çocuklarda kullanılan bir antidepresan türüdür.

Lustral ilacı ne işe yarar?

Yetişkinlerde depresyon, anksiyete bozuklukları, travma sonrası stres bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk, panik bozukluk tedavisinde kullanılır. 6-18 yaş arasında obsesif kompulsif bozukluk tedavisinde de kullanılan bir ilaçtır.

Misol 50 mg uyku yapar mı?

son derece hafif bir ilaçtır. ilk kullanıldığında yan etki olarak çarpıntı, dolayısıyla uykusuzluk yapabilir. bir iki gün içinde bu yan etkiler geçecektir.

Selectra bagimlilik yapar mi?

Antidepresan ilaçlar bu gibi sorunlara neden olmaz, bağımlılık yapmaz.

Selectra hangi reçete?

Yeşil reçete ile satılan ve Benzodiazepinlerin etkilerini geriye döndürmek için damar yolundan uygulana, etkisini 30-60 saniyede çıkaran bir ilaçtır.

ABILIFY 10 mg tablet ne işe yarar?

ABILIFY, yetişkin ve ergenlerde (13-17 yaş), olmayan şeyleri duyma, görme veya hissetme, şüphecilik, yanlış düşünceler, tutarsız konuşmalar, davranışlar ve duygusal durumda durgunluk gibi belirtiler ile karakterize bir hastalığın tedavisi için kullanılır.

Lustral ve Selectra aynı mı?

sanovel tarafindan uretilmektedir, aktif maddesi sertralin dir. lustral muadili ilac. lustral sadece 50mg'lik tagbletlerde uretildigi icin, 1mg kullanmasi onerilen kisiler icin selectra verilir.