Göktuğ Demirarslan nasıl oldu?

İçindekiler:

  1. Göktuğ Demirarslan nasıl oldu?
  2. Atalay Filiz cinayetleri neden işledi?
  3. Seri katil Atalay Kimdir?
  4. Atalay filizin babası kim?
  5. Fatma Kayıkçı yı neden öldürdü?
  6. Seri katil Atalay Filiz ne oldu?
  7. Fatma Kayıkçı nasıl öldü?
  8. Atalay Filiz son durumu nedir?
  9. Atalay Filiz nasıl biri?
  10. Atalay Filiz kimi öldürdü?
  11. Atalay Filiz Kimdir Kaç Yaşında?
  12. Mehmet Ali Çayıroğlu kim?
  13. Seri katil Atalay Filiz nasıl yakalandı?
  14. Atalay Filiz hangi okul mezunu?
  15. Atalay Filiz Fatma Kayıkçı nasıl öldürdü?
  16. Mehmet Ali Çayıroğlu kimleri öldürdü?
  17. Mehmet Ali Çayıroğlu nasil yakalandı?

Göktuğ Demirarslan nasıl oldu?

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, Ankara'da iki kişiyi öldürmek suçundan yargılandığı davada iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Atalay Filiz, cinayetlerin yazıldığı gibi aşk cinayeti olmadığını, arkadaşı olan Göktuğ Demirarslan'ı, FETÖ'cü olduğu için öldürdüğünü söyledi.

Atalay Filiz cinayetleri neden işledi?

Filiz verdiği ifadesinde gazetelerden kendisine şifreli mesajlar geldiğini ve bu mesajlar doğrultusunda cinayetleri işlediğini ifade etmiştir.

Seri katil Atalay Kimdir?

Atalay Filiz Türk katil zanlısıdır. 20 yıllarında en az üç cinayetten sorumlu tutulan Filiz için seri katil yakıştırması da yapılmıştır. Üç yıl boyunca kaçak olarak yaşamış ve 12 Haziran 2016'da İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanmıştır.

Atalay filizin babası kim?

İlhan Filiz Atalay Filiz/Babalar

Fatma Kayıkçı yı neden öldürdü?

Cinayet Büro Amirliği tarafından sorgulanan Filiz'in, Tuzla Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi'nde oturan tarih öğretmeni 2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı'yı, kimliğinin deşifre olduğu korkusuyla öldürdüğü iddia edildi.

Seri katil Atalay Filiz ne oldu?

Cinayetten üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan Atalay Filiz, "Resmi belgede sahtecilik" suçundan yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Fatma Kayıkçı nasıl öldü?

Kararda, Ankara'da işlediği cinayetler nedeni ile İstanbul'a kaçan Atalay Filiz'in, gerçek kimliğini öğrendiğinden kuşkulandığı Fatma Kayıkçı'yı tasarlayarak öldürdüğü, Kayıkçı'nın vücudunda 32 bıçak darbesinin tespit edildiği, bu darbelerden 8'inin de öldürücü nitelikte olduğu belirtildi.

Atalay Filiz son durumu nedir?

İstanbul'da öğretmen Fatma Kayıkçı, Ankara'da da Göktuğ Demiraslan ve sevgilisini öldürmekten üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Atalay Filiz, "Resmi belgede sahtecilik" suçundan yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Atalay Filiz nasıl biri?

Atalay Filiz (d. 2 Haziran 1986; Bandırma, Balıkesir), Türk katil zanlısı. ... Cinayetleri işledikten sonra bir öğretmeni "Atalay çok akıllı bir çocuktu. Lisede okuduğu dönemde dahi tek başına çöle bıraksanız, bir yolunu bulup hayatta kalıp ve geri dönebilecek karakterde ve azimde bir çocuktu.

Atalay Filiz kimi öldürdü?

Atalay Filiz, tarihinde o dönem Tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'yı öldürdüğü gerekçesi ile yargılandığı davada tarihinde iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

Atalay Filiz Kimdir Kaç Yaşında?

35 yaşında (2 Haziran 1986) Atalay Filiz/Yaş

Mehmet Ali Çayıroğlu kim?

Ordu'nun Akkuş ilçesinde şarküteri işleten Mehmet Ali Çayıroğlu, 2018 yılında 2 ayrı gasp olayının şüphelisi olarak yakalanıp, gözaltına alındı. Devam eden soruşturmada, Ordu ve Samsun'da 12 kişinin ölümüyle bağlantısı olduğu ortaya çıkan Çayıroğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Seri katil Atalay Filiz nasıl yakalandı?

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz (30), İzmir Menderes'te minibüste yakalandı. Zanlının üzerinden 2 komando bıçağı, sahte kimlikler ve yüklü miktarda para çıktı. ... Filiz, bu sırada başka bir minibüse bindi. Diğer aracın sürücüsü Kenan Aka da yaklaşık bir hafta önce de minibüsüne bindiğini belirttiği zanlıyı tanıdı.

Atalay Filiz hangi okul mezunu?

Université Paris-Saclay Galatasaray Lisesi Atalay Filiz/Eğitim

Atalay Filiz Fatma Kayıkçı nasıl öldürdü?

Kararda, Ankara'da işlediği cinayetler nedeni ile İstanbul'a kaçan Atalay Filiz'in, gerçek kimliğini öğrendiğinden kuşkulandığı Fatma Kayıkçı'yı tasarlayarak öldürdüğü, Kayıkçı'nın vücudunda 32 bıçak darbesinin tespit edildiği, bu darbelerden 8'inin de öldürücü nitelikte olduğu belirtildi.

Mehmet Ali Çayıroğlu kimleri öldürdü?

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, 2018 yılında 'yağma, hırsızlık ve kasten öldürme' suçlarını işlediği iddia edilen ve şu anda Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Mehmet Ali Çayıroğlu, Akkuş ilçesinde Hasan Bayram ve Şeker Köseoğlu'nun öldürülmesi ile ilgili yeniden hakim karşısına çıktı.

Mehmet Ali Çayıroğlu nasil yakalandı?

Ordu'nun Akkuş ilçesinde şarküteri işleten Mehmet Ali Çayıroğlu, 2018 yılında 2 ayrı gasp olayının ardından yakalanıp, gözaltına alındı. Soruşturmada, Ordu ve Samsun'da 12 kişinin ölümüyle bağlantısı olduğu ortaya çıkan Çayıroğlu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.