Trendyol Cüzdanım ile nasıl ödeme yapılır?

İçindekiler:

  1. Trendyol Cüzdanım ile nasıl ödeme yapılır?
  2. Trendyol Cüzdanım nasil kullanilir?
  3. Trendyol cüzdan nasıl kapatılır?
  4. Trendyol Cüzdan ile alışveriş nasıl yapılır?

Trendyol Cüzdanım ile nasıl ödeme yapılır?

Trendyol Cüzdanım kullanımı için; Kart bilgilerinizi girerek yüklemek istediğiniz para miktarını tanımlamanız gerekir. Ardından telefonuna gelecek onay kodunu sisteme girmelisiniz. Tüm bu adımların sonunda Trendyol Cüzdanım uygulamasını kullanabirsiniz. Her alışveriş öncesi hesabınıza para tanımlamanız mümkün.

Trendyol Cüzdanım nasil kullanilir?

Hesabım>Trendyol Cüzdanım sayfasına tıklayarak cep telefonu numaranızı yazınız. Size gelen tek kullanımlık onay kodunu da ilgili alana girerek "Onayla" butonunu tıklayarak aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Trendyol cüzdan nasıl kapatılır?

"Hesabımın silinmesini talep ediyorum" yazabilirsiniz. Formu doldurarak imzalayın. * Doldurduğunuz formu, kvkk@trendyol.com adresine e-posta olarak gönderin. * 24 saat içinde gerekli işlemler yapılarak e-posta adresinize geri bildirim yapılacak.

Trendyol Cüzdan ile alışveriş nasıl yapılır?

Ürünleri sepetinize eklediniz ve ödeme aşamasına kadar geldiniz. İşte bu son ödeme aşamasında “Ödeme Seçenekleri” yazan yerin hemen altında “Trendyol Cüzdanım” ibaresini seçerek ödemenizi gerçekleştirebileceksiniz. Ödeme onayı verdikten sonra SMS ile telefonunuza bir onay kodu gelecektir.