Vodafone PUK kodu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone PUK kodu nasıl alınır?
  2. Turkcell bloke olan hat nasıl açılır?
  3. Insanların pin kodu nasıl bulunur?
  4. Turkcell PIN kodu nerede yazar?
  5. SIM kart Blokesini nasil Kaldirabilirim?

Vodafone PUK kodu nasıl alınır?

PUK kodunuzu Yanımda İnternet Hat Ayarlarım sayfasından öğrenebilirsiniz. Yanımda İnternet sayfası şifrenizi bilmiyorsanız, S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Turkcell bloke olan hat nasıl açılır?

Turkcell'li Olmak PIN kodunuzu 3 defa yanlış girmeniz halinde sim kartınız ve dolayısıyla telefonunuz geçici olarak bloke olur. Bu blokeyi kaldırmak için PUK kodunu kullanmanız gerekir. PUK kodunuzu Turkcell.com.tr'de İşlem Merkezi'ne giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Insanların pin kodu nasıl bulunur?

İnsanın Pin Kodu Nasıl Hesaplanır? Örneğin pin kodu hesaplanacak olan kişinin doğum tarihi 11.02.1980 olsun. Karakter hanesi: Doğum günümüzün rakamları toplanarak elde edilir. Yani incelediğimiz doğum tarihinin karakter hanesi 1+1= 2'dir.

Turkcell PIN kodu nerede yazar?

Pin kodu; cep telefonu operatöründen aldığınız telefon numaranız için size verilen Simkart'ın üzerinde yer alan ve telefonu açmak için kullanacağınız, dört haneli bir koddur. Kullanıcının güvenliğini arttırmak için kullanılan pin kodu, bir akıllı telefona taktığınız her SİM kartında bulunmaktadır.

SIM kart Blokesini nasil Kaldirabilirim?

“Kullanıcı Başvuru İşlemleri > Kullanıcı İşlemleri > SIM Kart Bloke Kaldırma Akıllı SMS Numarası Onay > SIM Kart Bloke Kaldırma” adımlarını izleyebilirsiniz. Bir sonraki ekranda blokesini kaldırmak istediğiniz telefon numarasını yazıp “Giriş” tuşuna basarak SIM kart blokenizi kaldırabilirsiniz.