WhatsApp ilk ne zaman çıktı?

İçindekiler:

  1. WhatsApp ilk ne zaman çıktı?
  2. WhatsApp in sahibi kim?
  3. WhatsApp nedir ne işe yarar nasıl kullanılır?
  4. What's Up ne kadara satıldı?
  5. WhatsApp durum özelliği ne zaman geldi?
  6. WhatsApp nasıl kullanılacak?
  7. WhatsApp'ı nasıl kullanabiliriz?
  8. Brian Acton ne kadar kazanıyor?
  9. WP kime satıldı?
  10. WhatsApp'ta kamera nasil acilir?
  11. WhatsApp'ta durumu kimler görebilir?
  12. Durum güncellemesi ne demek?

WhatsApp ilk ne zaman çıktı?

2009 WhatsApp/Kuruluş

WhatsApp in sahibi kim?

yılında Jan Koum, Kaliforniya'da WhatsApp'ı kurdu. Koum anında WhatsApp adını seçti, çünkü kulağa "naber" (what's up) gibi geldi ve bir hafta sonra doğum günü olan 'da Kaliforniya'da WhatsApp Inc.'i kurdu. Ağustos'ta ise WhatsApp 2.0, iPhone için App Store'da yayınlandı.

WhatsApp nedir ne işe yarar nasıl kullanılır?

WhatsApp uygulaması akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulaması olarak adlandırılmaktadır. WhatsApp ile sevdiğiniz kişilerlegörüntülü ve sesli bir şekilde iletişim kurabilmektesiniz.

What's Up ne kadara satıldı?

WhatsApp'ın hızla yükselmesi, Facebook'un kurucusu olan Mark Zuckerberg'in dikkatini çekti. 2014'ün başlarına geldiğimizde WhatsApp 19 milyar dolar karşılığında Facebook'a satıldı.

WhatsApp durum özelliği ne zaman geldi?

Bu, mesajlaşma özelliğini eklemeden aylar önceydi. Uygulamamızın ilk sürümü şöyle görünüyordu: 2009'un yaz aylarında mesajlaşmayı ekledikten sonra bile, WhatsApp'ta temel "sadece yazı" durum işlevselliğini koruduk.

WhatsApp nasıl kullanılacak?

WhatsApp nasıl kullanılır Uygulamayı bulun ve açın. Kayıt olurken sizdene GSM telefonu numaranız soracak, girin ve sonra numaranıza SMS ile gelen kodu girerek hattınızı doğrulayın. Cep telefonu rehberinizde bulunan kişileri WhatsApp tarayarak, uygulamayı kullanan arkadaşlarınızı listeleyecek.

WhatsApp'ı nasıl kullanabiliriz?

WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun. Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık WhatsApp'ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.

Brian Acton ne kadar kazanıyor?

Uygulama Facebook tarafından Şubat 2014'te 19,3 milyar ABD Doları karşılığında satın alındı. Acton, 2018'de Moxie Marlinspike ile birlikte kurduğu Signal Vakfı'nın yönetim kurulu başkanıdır. Forbes'e (2019) göre Acton, 2,5 milyar dolarlık net serveti ile dünyanın en zengin 836. kişisidir.

WP kime satıldı?

2014'ün başlarına geldiğimizde WhatsApp 19 milyar dolar karşılığında Facebook'a satıldı. Satılma işleminden sonra WhatsApp'ın isminin ve şirketin korunacağı, çalışanların bağımsız olarak devam edeceği açıklandı.

WhatsApp'ta kamera nasil acilir?

  1. Whatsapp'ı açın.
  2. Aramalar kısmına gelin (Telefon ikonuna dokunun)
  3. Sol üst kısımdaki telefon ikonuna dokunarak aramak istediğiniz kişiyi bulun.
  4. Bulunan kişinin üzerinde normal çağrı ve görüntülü arama ikonları görünecek. Kamera olanını seçin ve karşı tarafın çağrıyı kabul etmesini bekleyin.
BE

WhatsApp'ta durumu kimler görebilir?

Durum güncellemeleriniz, ancak telefon numarası telefonunuzun rehberinde kayıtlı olan ve sizin telefon numaranızı kendi rehberine kaydetmiş kişiler tarafından görülebilir. Durum güncellemelerinizi tüm kişilerinizle veya yalnızca belirli kişilerle paylaşmayı seçebilirsiniz.

Durum güncellemesi ne demek?

Durum özelliği metin, fotoğraf, video ve GIF'lerden oluşan ve 24 saat sonra kaybolan güncellemeler paylaşmanıza olanak tanır.