Turkcell yedek Rehberime nasıl ulaşırım?

İçindekiler:

  1. Turkcell yedek Rehberime nasıl ulaşırım?
  2. Turkcell Yedek ne işe yarar?
  3. Turkcell yedek sim kart kaç TL?
  4. Turkcell yedek sim kart kaç günde açılır?
  5. Dergilik ne işe yarar?
  6. SIM kart yenileme kaç TL?
  7. Yedek SIM kartı kaç günde açılır?
  8. Turkcell hattım geldi ne zaman açılır?
  9. Yedek sim kart ne zaman açılır?
  10. Dergilik uygulaması ücretsiz mi?
  11. Türk Telekom sim kart yenileme ne kadar?
  12. Vodafone sim kart yenileme ücreti ne kadar?
  13. Vodafone SIM kartı ne zaman açılır?

Turkcell yedek Rehberime nasıl ulaşırım?

Telefonunuz açıldığında Google Play Store ya da T-Market üzerinden Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını indirin. Uygulama yüklendiğinde Turkcell Numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapın. "Geri Yükle" seçildiğinde alınan yedek numaralar yeni HTC One serisi cihazınıza geri yüklenir.

Turkcell Yedek ne işe yarar?

Eğer mobil operatörünüz Turkcell ise Turkcell'in kendisine ait olan yedekleme servisi ile rehberinizi en güvenli şekilde yedekleme ve istediğiniz zaman geri yükleme şansınız var. ... Rehber yedekleme işlemi sayesinde cep telefonunuz kaybolsa da rehberinizdeki bilgileri tekrar elde edebiliyorsunuz.

Turkcell yedek sim kart kaç TL?

Yedek sim kart hizmeti, faturalı ve Hazır Kart'lılar için KDV dahil 34,85 TL'dir. Kurye hizmeti ücretsiz olup 81 ilde verilmektedir.

Turkcell yedek sim kart kaç günde açılır?

Belgeleriniz alındıktan sonra 24 saat içerisinde işleminiz yapılırak hattınız aktif hale gelir. Ek olarak bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Dergilik ne işe yarar?

Hem Telefondan Hem Tabletten Erişim Online dergi ve gazete okuma keyfinizi farklı cihazlarınız üzerinden de sürdürebilirsiniz. Dergilik'te sizler için sunulan binlerce çeşit gazete ve dergileri dilerseniz telefonunuzdan, dilerseniz de tabletinizden takip edebilirsiniz.

SIM kart yenileme kaç TL?

Tavsiye edilen SIM kart değişikliği fiyatı 34,85 TL'dir.

Yedek SIM kartı kaç günde açılır?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell hattım geldi ne zaman açılır?

Hattımı ne zaman kullanmaya başlayabilirim? Sim kartınızı aktifleyip sözleşmenizi imzaladıktan sonra Yeni hat işlemlerinde 2 saat sonra numara taşıma işlemlerinde is 3-4 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yedek sim kart ne zaman açılır?

Başvuru esnsında size verilen formu dolduktan sonra kimlik fotokopisini de forma ekledikten sonra hattınız size hemen veriliyor ve hat 2 veya 6 gün sonra aktif hale geliyor. Hattınızı diğer operatörlerden Bimcell'e taşıdığınız zaman SMS ile paketiniz hattınıza yükleniyor.

Dergilik uygulaması ücretsiz mi?

Uçak ya da metroda çevrimdışı iken de okuma ve otomatik indirme özellikleri sunan Dergilik uygulaması Apple Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak yüklenebiliyor. ... Dergilik'te en çok okunan yayınlar eğlence dergileri oldu.

Türk Telekom sim kart yenileme ne kadar?

SIM Kart Değişikliği Sorgulama
SIM Kart Değişikliği SorgulamaBirim Fiyat*
1-200.0002,04 TL
200.001-500.0001,78 TL
500.001-1.000.0001,53 TL
1.000.001-2.000.0001,27TL
1 satır daha

Vodafone sim kart yenileme ücreti ne kadar?

SIM kart değişikliği için ücret talep ediliyor mu? Sistemlerimizde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi(31 TL) uygulanacaktır.

Vodafone SIM kartı ne zaman açılır?

Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirileceksiniz.