Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ne iş yapar?
  2. Samsun hangi Kalkınma Ajansına bağlı?
  3. Tokat Hangi Kalkınma Ajansı?
  4. Fizibilite desteği nedir?
  5. Orta Karadeniz hangi iller var?
  6. Muğla Hangi Kalkınma Ajansına bağlı?
  7. YHGP projesi hangi illeri kapsar?
  8. Balıkesir Hangi Kalkınma Ajansına bağlı?
  9. Türkiye'de Kalkınma Ajansları nelerdir?
  10. Fizibilite ne anlama gelir?
  11. Samsun Orta Karadeniz mi Doğu Karadeniz mi?
  12. Aydın hangi Kalkınma Ajansına bağlı?
  13. GEKA ne demek?
  14. Yeşilırmak Havzası Gelişim Projesi YHGP nedir?
  15. Güney Marmara Kalkınma Ajansı ne iş yapar?

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ne iş yapar?

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun çerçevesinde “Kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ...

Samsun hangi Kalkınma Ajansına bağlı?

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı I OKA.

Tokat Hangi Kalkınma Ajansı?

Orta Karadeniz Kalkınma AjansıTokat Teknopark A.Ş.

Fizibilite desteği nedir?

Fizibilite Desteği Nedir? Ajansın, bölgenin kalkınması ve rekabet gücü açısından önemli fırsatlardan yararlanılmasına, bölge ekonomisine yönelik tehdit ve risklerin önlenmesine, bölgenin yenilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesine yönelik projelerin fizibilite çalışmalarına doğrudan verdiği mali destektir.

Orta Karadeniz hangi iller var?

Orta Karadeniz Bölümü Şehir İsimleri
AmasyaÇorum
OrduSamsun
Tokat

Muğla Hangi Kalkınma Ajansına bağlı?

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2009 yılında kurulmuş olup; yerel potansiyeli harekete geçirmek misyonuyla şeffaflık, yenilikçilik, eşitlik ve verimlilik bilinci çerçevesinde bölge kalkınmasına katkı sağlayacak faaliyetlerini Aydın, Denizli ve Muğla illerinin oluşturduğu Güney Ege Bölgesi'nde yürütmektedir.

YHGP projesi hangi illeri kapsar?

Yeşilırmak Havza Gelişim Projesi; Amasya, Tokat, Samsun, Çorum İllerini içine alan ve Türkiye'nin kalkınmışlık çizgisinin altında kalan bu bölgenin topyekün planlı bir kalkınma çizgisine ulaştırılması hedeflenerek hazırlanmış bir "bölgesel kalkınma modeli"dir.

Balıkesir Hangi Kalkınma Ajansına bağlı?

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) | Balıkesir, Çanakkale.

Türkiye'de Kalkınma Ajansları nelerdir?

Kalkınma Ajansları
  • İstanbul Kalkınma Ajansı, İstanbul. ...
  • Trakya Kalkınma Ajansı, Edirne-Kırklareli-Tekirdağ ...
  • Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Balıkesir-Çanakkale. ...
  • İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir. ...
  • Güney Ege Kalkınma Ajansı, Aydın-Denizli-Muğla. ...
  • Zafer Kalkınma Ajansı, Afyon-Kütahya-Manisa-Uşak.
Daha fazla öğe...

Fizibilite ne anlama gelir?

Fizibilite çalışması; bir girişim, veya proje yapmaya karar verme süreci boyunca hem teknik hem finansal açılardan gerekli araştırmalar ile değerlendirme yapılmasıdır. Olası problemler ve tehditler araştırılarak yatırımın istenilen hedefe ulaşıp ulaşamayacağı, kar getirip getirmeyeceği öngörülmeye çalışılır.

Samsun Orta Karadeniz mi Doğu Karadeniz mi?

Orta Karadeniz Bölümü Hakkında Detaylı Bilgi Dağların yükseltisi azalmış ve dağlar içeriye çekilmiş durumdadır. Bunun sonucunda tarım alanları ve ulaşım çok gelişmiştir. En gelişmiş şehri Samsun'dur. Orta Karadeniz, Doğu Karadenize nazaran en az yağış alan, kıyı ile iç kesim arasında farklılığın en az olduğu bölümdür.

Aydın hangi Kalkınma Ajansına bağlı?

Güney Ege Kalkınma Ajansı 2009 yılında kurulmuş olup; yerel potansiyeli harekete geçirmek misyonuyla şeffaflık, yenilikçilik, eşitlik ve verimlilik bilinci çerçevesinde bölge kalkınmasına katkı sağlayacak faaliyetlerini Aydın, Denizli ve Muğla illerinin oluşturduğu Güney Ege Bölgesi'nde yürütmektedir.

GEKA ne demek?

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Güney Ege Bölgesi'nde önemli araştırma, planlama, fizibilite gibi çalışmaların desteklendiği "Doğrudan Faaliyet Desteği” programı kapsamında 2015 yılında 18 projeye 1,5 milyon TL kaynak aktardı.

Yeşilırmak Havzası Gelişim Projesi YHGP nedir?

YHGP: YEŞİLIRMAK HAVZA GELİŞİM PROJESİ ... Yeşilırmak Havza Gelişim Projesi; Amasya, Tokat, Samsun, Çorum İllerini içine alan ve Türkiye'nin kalkınmışlık çizgisinin altında kalan bu bölgenin topyekün planlı bir kalkınma çizgisine ulaştırılması hedeflenerek hazırlanmış bir "bölgesel kalkınma modeli"dir.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı ne iş yapar?

Bölgenin kaynak ve olanaklarını tespit etmeye, ekonomik ve sosyal gelişmeyi hızlandırmaya ve rekabet gücünü artırmaya yönelik araştırmalar yapmak, yaptırmak, başka kişi, kurum ve kuruluşların yaptığı araştırmaları desteklemek.