Boyun ağrısı için yastık nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Boyun ağrısı için yastık nasıl olmalı?
  2. Viskoelastik yastık nedir?
  3. Visco yastık sağlıklı mı?
  4. Visco yastık kokusu nasıl giderilir?
  5. Visco yastık neden kullanılır?
  6. Yastık seçimi nasıl olmalı?
  7. Yastık kokusu nasıl giderilir?
  8. Visco yastık çamaşır makinesinde yıkanır mı?
  9. Visco Yastık nasıl olur?

Boyun ağrısı için yastık nasıl olmalı?

Boyun ağrısı olanlara mümkünse sırt üstü veya yan yatmaları tavsiye edilir. Sırt üstü uyuyanlar için orta sertlikte bir yastık boyun ve omuz bölgesini desteklemek için en iyi tercihlerden biridir.

Viskoelastik yastık nedir?

Sentetik bir malzemeden üretilen visko; toksik olmayan, güvenilir bir yapıdadır. Omurga hizalanmasının solunum yollarının daha iyi ayarlanmasını ve daha kolay nefes almayı sağladığı düşünülür. Visko elastik yastık; şeklini koruma özelliğine sahip olduğu için geleneksel yastıklar gibi zamanla yassılaşmaz.

Visco yastık sağlıklı mı?

Gerçek visco ile üretilmiş olduklarından dolayı iç rahatlığıyla kullanılabilir ve hem horlama hem de boyun fıtığı ile bel fıtığı gibi rahatsızlıklara karşı önemli bir çözüm oluşturur. Anatomik ve ortopedik yapısı ile birlikte bu ürünler kas yapısı üzerinde ve iskelet yapısı üzerinde rahatlatıcı bir etki oluşturur.

Visco yastık kokusu nasıl giderilir?

2- Kokuları gidermek için kabartma tozunu yastığınıza iyice serpiştirin. Yastıklarda oluşabilecek kokuları gidermek amacıyla, kabartma tozunu su olmaksızın en az bir saat beklemesine izin verdikten sonra vakumlama (emiş gücü iyi bir süpürge yardımı ile) veya fırçalama yöntemi ile temizleyebilirsiniz.

Visco yastık neden kullanılır?

Visco malzeme kendi yapısı içerisinde çok uygun bir mekanizmaya sahiptir. Özel bir şekilde dizayn edilmiş visco malzeme ısıyla şekil kazanma özelliği gösterir. Bu nedenle visco malzeme ile üretilmiş bir yastığı kullandığınızda yastık vücut yapınıza göre şekil alır ve basıncın eşit şekilde dağıtılmasını sağlar.

Yastık seçimi nasıl olmalı?

Siz de yan uyumayı seviyorsanız, kendiniz için mükemmel yastığı ararken püf noktanın omuz yüksekliği olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Buradaki önemli nokta ise omuz yüksekliğine bağlı olarak yüksek ya da orta yüksek bir yastık seçimi. Alçak yastık ise baş ve boyun aşağıya doğru eğimde kalacağı için tercih edilmemelidir.

Yastık kokusu nasıl giderilir?

Çamaşır makineniz yoksa ya da yastıkları makinede yıkamak istemiyorsanız lavaboyu ya da küveti sıcak sula doldurup bir kaç damla sıvı deterjanla köpürtün. Yastıkları 10-15 kez bu suya daldırdıktan sonra durulama suyuyla iyice durulayın ve sererek kurutun.

Visco yastık çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Yastığın bakım etiketini kontrol ettikten sonra makinede 40 derecede yıkayabilirsiniz. - Visco yastıkları makinede yıkamak yerine elinizde yıkayınız. Limonlu suya doğal sıvı sabun ekleyiniz. yastığı ovalayarak yıkayınız.

Visco Yastık nasıl olur?

Ortopedik yastık, Visco adı verilen özel bir sünger ile yapılır. Bu özel sünger sayesinde nasıl yatarsanız yatın, sünger yattığınız şekli alır ve boynunuzun boşluklarını doldurur. Ayrıca omurganın şekline uygun tasarlandığı için, uyurken de boynunuzun koruması gereken şekli sağlar.