Facebook hareketli profil resmi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Facebook hareketli profil resmi nasıl yapılır?
  2. Instagram GIF nasıl yapılır?
  3. Facebook profil resmi nasıl video yapılır?
  4. Instagramda GIF nerede?

Facebook hareketli profil resmi nasıl yapılır?

Hesabınızı Facebook uygulamasında açtıktan sonra profil resminize dokunun. Karşınıza ufak bir menü açılacak. Menüde en üstteki “Yeni Bir Profil Videosu Çek” seçeneği ile dokunduğunuzda Facebook uygulaması bazı izinler (Daha önce vermediyseniz) isteyecek. Bunları onaylayarak devam edin.

Instagram GIF nasıl yapılır?

Adım 1: Paylaşmak istediğiniz GIF dosyasını Kamera Rulosu'na kaydedin. Adım 2: GifLab'ı açın ve "GIF to Instagram"ı seçin. Adım 3: Yüklemek istediğiniz GIF'i seçin ve oynatma hızını ayarlayın. Adım 4: "Save and share on Instagram"a basın.

Facebook profil resmi nasıl video yapılır?

Öncelikle mobil cihazınızdan Facebook'u açıp profilimize giriyoruz. Profil düzenleme seçenekleri arasında ''Yeni Bir Profil Videosu Çek'' butonuna dokunuyoruz. Karşımıza klasik video çekim ekranı çıkacak. Bu ekrandan videomuzu çekebiliyoruz.

Instagramda GIF nerede?

Eğer siz de Hikayenizde GIF çıkartmalarını kullanmak istiyorsanız, Hikayeler ekranının sağ üst köşesinde yer alan çıkartma sembolü üzerinden GIF çıkartmasına ulaşmanız mümkün. GIF çıkartmasına bastıktan sonra öne çıkanlar kütüphanesinden dilediğiniz GIF'i kullanabilirsiniz.