Avea Jet ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Avea Jet ne işe yarar?
  2. Avea Jet modem sim kart nasıl takılır?
  3. Vodafone Mobile Broadband nedir?
  4. Türk Telekom wifi şifresi değiştirme nasıl yapılır?
  5. Vodafone Mobile Broadband ne ise yarar?
  6. Modemimin şifresini nasıl değiştirebilirim?
  7. Vodafone RedBox aylık kaç TL?

Avea Jet ne işe yarar?

Ayda 19TL'den başlayan fiyatlarla ve farklı kota seçenekleri ile 10 cihaza kadar bağlantı sağlayan Jet Wifi Mobil modemli yeni tarifeler! Dilerseniz 1GB veya 6GB kademeli tarife ile dilediğiniz zaman özgürce bilgisayarınızdan internet kullanır, kullandığınız kadar ödersiniz.

Avea Jet modem sim kart nasıl takılır?

SIM Kart ve Pil takılması 1. Parmağınızı kullanarak çentik yardımıyla arka kapağı açınız ve pili çıkarınız. 2. SIM kartınızı yuvasına yerleştiriniz. 3. Pili şekilde gösterildiği gibi metal kontakları birbirine gelecek şekilde takınız ve yuvasına yerleştiriniz.

Vodafone Mobile Broadband nedir?

Bu uygulama, cep telefonu dünyanızı yönetmenize yardımcı olmaktadır. Bu uygulamayı Vodafone veya ortak SIM kartı ve USB donanım kilidi veya modem gibi mobil geniş bant cihaz ile kullanabilirsiniz. ...

Türk Telekom wifi şifresi değiştirme nasıl yapılır?

  1. Öncelikle 4 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayın.
  2. Müşteri temsilcisine bağlanmak için gereken tuşlamayı yapın.
  3. Bağlandıktan sonra modemin şifresini değiştirmek istediğinizi söyleyin.
  4. Belirlediğiniz modem şifresini müşteri temsilcinize söyleyip şifreyi onaylayın.
Daha fazla öğe...

Vodafone Mobile Broadband ne ise yarar?

Bu uygulama, cep telefonu dünyanızı yönetmenize yardımcı olmaktadır. Çevrimiçi hesabınıza erişebilir, mesaj alabilir, özel fırsatlardan faydalanabilir, yardım ve destek alabilirsiniz. Bu uygulamayı Vodafone veya ortak SIM kartı ve USB donanım kilidi veya modem gibi mobil geniş bant cihaz ile kullanabilirsiniz.

Modemimin şifresini nasıl değiştirebilirim?

192.168.1..168.2.1 IP adreslerini internet tarayıcınızın adres çubuğuna yazıp adrese gidin. Kullanıcı adı ve şifre kısmına admin yazarak giriş yapın. Eğer kabul etmezse kullanıcı adını admin, şifreyi ise ttnet olarak değiştirin. Modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Vodafone RedBox aylık kaç TL?

RedBox Her Yerde Paketi ile tarifenize ek ayda 30TL'ye RedBox'ınızı yazlığa, tatile, memleketteki diğer evinize yanınızda götürebilir, 4.5G şebekesinin uygun olduğu her yerde rahatça kullanabilirsiniz.