Kadıköy Rıhtım Sabiha Gökçen nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kadıköy Rıhtım Sabiha Gökçen nasıl gidilir?
  2. Taksim Sabiha Gökçen Havas kaç saat sürer?
  3. Taksim Havaş otobüsleri nereden kalkıyor?
  4. Hangi Marmaray durağı Sabiha Gökçen yakın?
  5. Marmaray ile havaalanına nasıl gidilir?
  6. Havaş otobüsleri nereden kalkıyor istanbul?

Kadıköy Rıhtım Sabiha Gökçen nasıl gidilir?

Kadıköy – Tavşantepe M4 metrosundan havalimanına ulaşabilmek için Soğanlık durağında inip 16S ya da E-10 otobüslerinden birine binin. Bu otobüsler Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Sabiha Gökçen'i bağlıyor.

Taksim Sabiha Gökçen Havas kaç saat sürer?

Havabüs Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs Sefer Saatleri. Güncel havabüs servis saatleri için tıklayın. Sefer süresi ortalama 1.5 saat olup trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Taksim Havaş otobüsleri nereden kalkıyor?

Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

Hangi Marmaray durağı Sabiha Gökçen yakın?

Sabiha GökçenMarmaray Sabiha Gökçen Havalimanı'na en yakın Marmaray istasyonu, Pendik YHT İstasyonu'dur. Havalimanından bu istasyona gitmek için binmeniz gereken İETT otobüsü ise MR60 nolu İETT hattıdır. MR60 hattının tek özelliği, tamamen Pendik Merkez ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seyahati sağlamaktır.

Marmaray ile havaalanına nasıl gidilir?

Marmaray+Metro Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inip, buradan metroya binip Kartal durağında ineceksiniz.

Havaş otobüsleri nereden kalkıyor istanbul?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.