Atiyenin konusu nedir?

İçindekiler:

  1. Atiyenin konusu nedir?
  2. Netflix Atiye ne anlatıyor?
  3. Atiye hangi kitaptan uyarlama?
  4. Atiye turu ne?
  5. Atiye filmi ne anlatmak istiyor?
  6. Atiye dizisi kitap mı?
  7. Atiye Kaç Bölüm Yayınlandı?
  8. Atiye 1 sezonda neler oldu?
  9. Atiye dizisi kaç sezon?
  10. Atiye Göbeklitepe hikayesi gerçek mi?
  11. Atiye 1 sezon ne anlatıyor?
  12. Atiye hangi yabancı diziye benziyor?
  13. Atiye filmi nereden esinlendi?
  14. Dünyanın Uyanışı kitabı ne kadar?
  15. Atiye kac sezon?
  16. Netflix Atiye Kaç Bölüm Yayınlandı?
  17. Göbeklitepe Atiye gerçek mi?

Atiyenin konusu nedir?

Ailesi ve sevgilisi Ozan ile mutllu bir yaşamı olan Atiye'nin hayatı, bir gün dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe'ye gerçekleştirdiği ziyaretle bambaşka bir hal alır. ... Bu gizeml olayın peşine düşmeye karar veren Atiye, kendisine bambaşka bir kapı açan bu antik tapınakta geçmişini aramaya başlar.

Netflix Atiye ne anlatıyor?

İstanbul'da bir ressam, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarır. Beren Saat (Aşk-ı Memnu) ve Mehmet Günsür (Aşk Tesadüfleri Sever) başrollerde. Şengül Boybaş'ın romanından uyarlandı.

Atiye hangi kitaptan uyarlama?

Yazar Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı eserinden uyarlanmıştır.

Atiye turu ne?

Bilim Kurgu GizemPsikolojik Gerilim Atiye/Türler

Atiye filmi ne anlatmak istiyor?

Adlı bir arkeolog Erhan (Mehmet Günsür) kalıntıları bir sembol, bağlayan bir sembol keşfeder Atiye ışık çok gizemli bir bağ getirerek, Göbekli tepe ile (Beren Saat). Atiye, hayatını alt üst edecek ve geçmişinin sırlarını, o kadim harabelerde saklı sırları keşfetme arayışına girecektir.

Atiye dizisi kitap mı?

Netflix Türkiye'nin ikinci yerli dizisi Atiye (The Gift) serisine ilham olan Dünyanın Uyanışı kitap serisinde sıra 2. kitapta. Şengül Boybaş imzalı Dünyanın Uyanışı 2 kitabı raflardaki yerini alıyor. ... Atiye dizisinde ise 2. sezon tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı.

Atiye Kaç Bölüm Yayınlandı?

24Atiye / Bölüm sayısı

Atiye 1 sezonda neler oldu?

İlk sezonda, Atiye'nin soyundan gelen kadınların kuşaktan kuşağa aktardığı bir güç olduğunu keşfetmiştik. Genç kadın da bu gücü keşfetmiş ama tam olarak ne olduğunu anlamak için yola çıkmıştı. Bu yolculuk sonunda geçmişin kapıları aralanmış ve geçmişle gelecek birbirine karışmıştı..

Atiye dizisi kaç sezon?

3Atiye / Sezon sayısı

Atiye Göbeklitepe hikayesi gerçek mi?

Dizinin çözülmeyi bekleyen sembolünün farklı anlamları olduğu düşünülüyor. ... Ama sembol neyle ilgili olursa olsun Göbeklitepe ile doğrudan bir alakası yok. Dizide bu sembolün Göbeklitepe'de bulunduğunu gösteren sahne, senaryonun fantastik yanıyla ilgili yani gerçekte Göbeklitepe'de böyle bir sembol yer almıyor.

Atiye 1 sezon ne anlatıyor?

Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitabından uyarlanan Atiye dizisi, genç ve güzel bir ressam olan Atiye'nin mistik yolculuğunu işliyor. ... İlk sezonda, Atiye'nin soyundan gelen kadınların kuşaktan kuşağa aktardığı bir güç olduğunu keşfetmiştik.

Atiye hangi yabancı diziye benziyor?

Geçtiğimiz yaz Netflix'in nefis Dark dizisi hepimizi peşinden sürüklemeyi başarmıştı. O gizem ve gerilim dolu atmosferi gerçekten çok etkileyiciydi. İşte ben de Atiye'yi izlerken ciddi anlamda bir Dark havası sezdim. Hatta bunu sezmekle de kalmadım ve bazı çok büyük benzerliklere de rast geldim.

Atiye filmi nereden esinlendi?

Atiye dizisi Şengül Boybaş'ın Göbeklitepe'nin gizemli hikayesini anlattığı “Dünyanın Uyanışı” adlı romandan uyarlanıyor. Netflix'in ilk yerli orijinal yapımı olan Hakan: Muhafız ile kıyaslandığında dizinin daha oturaklı ve kaliteli durduğunu da ekleyelim.

Dünyanın Uyanışı kitabı ne kadar?

Yakınlaştırmak için iki kere dokunun
Önerilen Satış Fiyatı:40,00 TL
Fiyat:19,98 TL
İndiriminiz:20,02 TL (% 50)
Fiyatlara KDV dahildir.
1 satır daha

Atiye kac sezon?

3Atiye / Sezon sayısı

Netflix Atiye Kaç Bölüm Yayınlandı?

24Atiye / Bölüm sayısı

Göbeklitepe Atiye gerçek mi?

Hatırlarsanız Atiye'nin sürekli çizdiği sembolü dizinin ilk bölümünde Göbeklitepe'de arkeolog Erhan'ın ekibi buluyordu ama böyle bir sembol Göbeklitepe'de yer almıyor. Dizinin çözülmeyi bekleyen sembolünün farklı anlamları olduğu düşünülüyor. ... Ama sembol neyle ilgili olursa olsun Göbeklitepe ile doğrudan bir alakası yok ...