Aile hekimi olmak için kaç yıl okunur?

İçindekiler:

  1. Aile hekimi olmak için kaç yıl okunur?
  2. Aile hekimi kim nasıl öğrenilir?
  3. Aile hekimi olmak için hangi bölüm okunmalı?
  4. E nabız Aile hekimi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Aile hekimi olmak için kaç yıl okunur?

Ülkemizde 1985 yılından bu yana yapılmakta olan aile hekimliği uzmanlık eğitimi 3 yıl sürelidir. 2010 yılında yapılan yasal düzenleme ile zorunlu rotasyon süresi 18 aya indirilmiş ve aile hekimliği uygulama eğitimine yer açılmıştır.

Aile hekimi kim nasıl öğrenilir?

E- devlet sistemine giriş yapmak için, e-devlet şifresine ihtiyaç vardır. TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra, sorgulama butonuna karşınıza çıkar. Bu butona, aile hekim bilgisi sorgulama ifadesi yazılır. Buradan kendi aile hekiminizi, adres bilgisini öğrenebilirsiniz.

Aile hekimi olmak için hangi bölüm okunmalı?

Aile Hekimi Nasıl Olunur? - Üniversitelerin tıp fakültelerine bağlı olan Aile Hekimliği Anabilim dalını bitirmek, - Tıpta uzmanlık sınavı (TUS) ile herhangi bir dalda uzmanlık kazanmak ve aile hekimliği eğitimi almak.

E nabız Aile hekimi Değiştirme Nasıl Yapılır?

E-NABIZ İLE AİLE HEKİMİ DEĞİŞTİRME Nabız sistemine kaydınız varsa https://enabiz.gov.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak, “Aile Hekimi Değiştir” seçeneğini tıklayarak işlemlerinize devam edebiliyorsunuz. Hangi aile hekimine bağlı olduğunuzu da buradan öğrenebilmeniz mümkün.