Codermo krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Codermo krem ne işe yarar?
  2. Oly 1 krem ne işe yarar?
  3. Codermo nasıl kullanılır?
  4. Stafine kremi nasıl kullanılır?
  5. Codermo kortizonlu mu?
  6. Codermo losyon ne için?
  7. Stafine H 2+ 1 krem ne için kullanılır?
  8. Kortizonlu krem kaç gün kullanılır?

Codermo krem ne işe yarar?

Güçlü kortikosteroidler sınıfında yer alır. Bu ilaçlar belirli cilt problemlerinden kaynaklanan kızarıklık ve kaşıntıyı azaltmak amacıyla cildin yüzeyine uygulanır. alerjik dermatit gibi mometazon furoata yanıt veren bazı iltihaplı deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Oly 1 krem ne işe yarar?

OLY® deri üzerindeki mantarlara, mayalara, maya benzeri mantarlara (üst göğüs derisi ve kolların üst kısımlarında pullanma gösteren açık kahverengi lekelerle belirgin mantar enfeksiyonu nedeni organizmalar dahil) ve küflere ayrıca özellikle kasıklar, ayak parmak araları, koltuk ve meme altları ve testisler üzerinde ...

Codermo nasıl kullanılır?

Günde bir defa deriye birkaç damla damlatılarak uygulanır. CODERMO®'yu doktorunuz önermediği sürece geniş ya da birbirine temas eden deri (kasık, koltuk altı bölgesi gibi) yüzeylerinde uzun süre kullanmayınız, tedavi edilen deri bölgesini sargı ile ya da başka herhangi bir pansumanla kapatmayınız.

Stafine kremi nasıl kullanılır?

STAFİNE lezyonlara günde 2-3 kez ve doktorun önerdi ği süre uygulanır. Uygulamadan sonra üzeri kapatılabilir veya açık kalabilir. Uygulama yolu ve metodu: STAFİNE cilt yüzeyine haricen uygulanır.

Codermo kortizonlu mu?

CODERMO®, deriye stirtilerek kullamlmak tizere haZirlanan, kortizon-tipi bir hormon ilac! dlr.

Codermo losyon ne için?

CODERMO®; psöriyazis (sedef hastalığı), atopik dermatit, tahriş edici maddelere bağlı ve/veya alerjik dermatit gibi mometazon furoata yanıt veren bazı iltihaplı deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Stafine H 2+ 1 krem ne için kullanılır?

STAFINE H, enfeksiyonun eşlik ettiği veya enfeksiyon riski taşıyan kontakt dermatit veya atopik dermatit dahil olmak üzere dermatit (genellikle enflamasyon, kızarıklık, kabuklanmış yara ve kaşıntı ile seyreden ve alerjik kaynaklı da olabilen ekzema tipi deri hastalıkları) tedavisinde kullanılır.

Kortizonlu krem kaç gün kullanılır?

Deri hastalıkları için kullanılan kortizonlu ilaçlar; krem, pomad, losyon veya solusyon biçimindedir. Genelde bu ilaçların kullanım süreleri, deri hastalığına bağlı olmakla beraber kısa sürelidir. Kortizonlu kremler hekim tarafından günde 1 veya 2 kez olmal üzere 7-15 gün süreyle kullanılacak şekilde önerilir.