Vergi dairesinde kredi kartıyla ödeme yapılabilir mi?

İçindekiler:

  1. Vergi dairesinde kredi kartıyla ödeme yapılabilir mi?
  2. Gelir vergisini kredi kartıyla nasıl öderim?
  3. Muhtasar vergisi kredi kartı ile ödenir mi?
  4. Vergi Dairesi neye göre belirlenir?
  5. Vergi Dairesi Başkanlığı nedir?

Vergi dairesinde kredi kartıyla ödeme yapılabilir mi?

İnteraktif Vergi Dairesi uygulaması aracığıyla; vergi dairelerince takip ve tahsil edilen borçlarınızı anlaşmalı bankaların kredi kartları/ banka kartlarıyla veya hesaben ödeyebilir ve tüm başvuru ve dilekçelerinizi vergi dairelerine gitmeden elektronik ortamda gerçekleştirebilirsiniz.

Gelir vergisini kredi kartıyla nasıl öderim?

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr'de ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip Bonus Card'ınızın kart bilgilerini girerek ve 50.000 TL'ye kadar olan aşağıda belirtilen vergi ödemelerinizi yapabilir, işlemlerinizde Bonus'un sunduğu taksitli ödeme imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Muhtasar vergisi kredi kartı ile ödenir mi?

İnteraktif Vergi Dairesinin web sürümü ve mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde haftanın her günü 02:00-23:45 saatleri arasında kredi kartları/banka kartlarıyla ödeme yapılabilmektedir.

Vergi Dairesi neye göre belirlenir?

Vergi dairelerinin kuruluş şekli, sayısı, faaliyet bölgesi, bunların hangi vergi, resim ve harçların tahakkuk ve tahsili ile uğraşacakları Maliye Bakanlığınca belirlenir. ... Birden çok vergi dairesi kurulmuş olan il ve ilçe merkezlerinde yetki alanı sınırları Maliye Bakanlığınca belirlenir.

Vergi Dairesi Başkanlığı nedir?

MADDE 4 – (1) Vergi dairesi başkanlıkları; yetki alanı içindeki mükellefi tespit eden, vergi ve benzeri mali yükümlülüklere ilişkin tarh, tebliğ, tahakkuk, tahsil, terkin, tecil, iade, ödeme, muhasebe ve benzeri işlemleri yapan, bu işlemlere ilişkin olarak yaratılan ihtilaflarla ilgili yargı mercileri nezdinde talep ve ...