Sene başı öğretmenler kurulu ne zaman yapılır?

İçindekiler:

  1. Sene başı öğretmenler kurulu ne zaman yapılır?
  2. 2021-2022 sene başı öğretmenler kurulu ne zaman?
  3. Öğretmenler Kurulu toplantısının duyurusu kaç gün önceden yapılması gerekir?
  4. Toplantıların kaç gün önceden duyurulacağı?
  5. Şube öğretmenler Kurulu toplantısına kim başkanlık eder?
  6. Şube kurulu toplantısı nedir?
  7. Öğretmenler Kurulu Toplantısı kimler katılır?
  8. Lise şube öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?
  9. Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı Nasıl Yapılır?
  10. Genel öğretmenler kurulu toplantısında neler konuşulur?
  11. Şube öğretmenler Kurulu toplantısına kimler katılır?
  12. Şube öğretmenler Toplantısı nedir?
  13. Öğretmenler Kurulu kimlerden oluşur?

Sene başı öğretmenler kurulu ne zaman yapılır?

2021-2022 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısı 31.08.2021 saat: 09:30 da okul toplantı salonunda yapılacaktır.

2021-2022 sene başı öğretmenler kurulu ne zaman?

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI. Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 21 Pazartesi günü 09.30'da ekli gündem maddeleri dâhilinde okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Öğretmenler Kurulu toplantısının duyurusu kaç gün önceden yapılması gerekir?

Öğretmenlere görevlendirme ve toplantıların zamanı, en az iki gün önceden yazı ile duyurulur. Toplantının gündemi öğretmenlerin de görüşü alınarak hazırlanır. Toplantılar, dersleri aksatmamak üzere çalışma günlerinde yapılır." Bu maddede yer alan 2 ibaresi beş olarak değiştirilmiştir.

Toplantıların kaç gün önceden duyurulacağı?

Toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya bilişim araçlarıyla da duyurulur.

Şube öğretmenler Kurulu toplantısına kim başkanlık eder?

MADDE 35 – (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik ve psikolojik danışman öğretmenlerinden oluşur. Kurulun başkanı, o sınıf ve şubelerden sorumlu müdür yardımcısıdır.

Şube kurulu toplantısı nedir?

Genel olarak dönem içerisindeki eğitim öğretimin ilerleyişi için gerçekleştirilen bir toplantıdır. Genel adı, Şube Öğretmenler Kurulu Kararı (ŞÖKK) olan toplantının sonucunda, öğrencilerin durumu ve dönemin ilerleyişine yönelik kararlar alınmaktadır.

Öğretmenler Kurulu Toplantısı kimler katılır?

MADDE 9 - (1) Öğretmenler kurulu; eğitim kurumu müdürünün başkanlığında, müdür başyardımcısı, müdür yardımcıları, öğretmenler, uzman ve eğitici personelden oluşur. (2) ) Kurul; müdürün, müdürün bulunmadığı durumlarda müdürlüğe vekalet edenin başkanlığında toplanır.

Lise şube öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?

(2) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde yapılır. İhtiyaç hâllerinde ise eğitim kurumu müdürünün, ilgili müdür yardımcısının, rehberlik öğretmeninin ya da sınıf/şube rehber öğretmeninin talebi ve eğitim kurumu müdürünün uygun görmesiyle toplanır.

Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı Nasıl Yapılır?

1- Her şube için, ayrı “Şube Öğretmenler Kurulu” toplantısı düzenlenir. 2- Alınan kararlar oy çokluğu ile alınır. Oyların eşitliği hâlinde başkanın kullandığı oy yönünde çoğunluk sağlanmış sayılır. 3- Gündem maddeleri ile ilgili görüşülen hususlar ve alınan kararlar toplantı tutanağına yazılır.

Genel öğretmenler kurulu toplantısında neler konuşulur?

Öğretmenler kurulunda; öğretim işlerinin yürütülmesi, okulun düzen ve disiplin işleri, okul-çevre ilişkileri, öğrencilerin eğitimi ve yetiştirilmesi, çalışmaların planlanması, çeşitli iş bölümlerinin yapılması ve zaman zaman yapılan çalışmaların değerlendirilmesi gibi, okul müdürünün tespit edeceği konularla, ...

Şube öğretmenler Kurulu toplantısına kimler katılır?

MADDE 35 – (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik ve psikolojik danışman öğretmenlerinden oluşur. Kurulun başkanı, o sınıf ve şubelerden sorumlu müdür yardımcısıdır. Müdür, gerekli gördüğü durumlarda kurula başkanlık eder.

Şube öğretmenler Toplantısı nedir?

Genel olarak dönem içerisindeki eğitim öğretimin ilerleyişi için gerçekleştirilen bir toplantıdır. Genel adı, Şube Öğretmenler Kurulu Kararı (ŞÖKK) olan toplantının sonucunda, öğrencilerin durumu ve dönemin ilerleyişine yönelik kararlar alınmaktadır.

Öğretmenler Kurulu kimlerden oluşur?

Madde 9 – (1) Öğretmenler kurulu, eğitim kurumu müdürünün başkanlığında, müdür başyardımcısı, müdür yardımcıları, öğretmenler, uzman ve eğitici personelden oluşur.