Kalben pop mu?

İçindekiler:

  1. Kalben pop mu?
  2. Kalben ne tür müzik yapıyor?
  3. Kalben kim keşfetti?
  4. Kalben hangi şarkıyla meşhur oldu?
  5. Kalben niye boşandı?

Kalben pop mu?

Müzik kariyerinde Aşk Çeşmesi - EP, Kalben, Yaşamak Var Ya - Single gibi albümleri çıkarmış, Feat. Teoman - Robot Kozmonot, Aşk Çeşmesi, Yara gibi şarkıları dillerden düşmeyen Türkçe Pop türünün sevilen ismi Kalben, en güzel şarkılarıyla izlesene.com'da.

Kalben ne tür müzik yapıyor?

Kalben
Doğum adıKalben Sağdıç
Doğum İskenderun, Hatay, Türkiye
TarzlarBağımsız rock · alternatif rock
MesleklerMüzisyen · söz yazarı · oyuncu
7 satır daha

Kalben kim keşfetti?

Kalben Sağdıç İncesaraç, (d. , İskenderun) Türk müzisyen, söz yazarı ve oyuncu. Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarına 14 yaşında sahip oldu.17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden 2007'de mezun oldu.

Kalben hangi şarkıyla meşhur oldu?

'te Sofar Sounds kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Sofar videoları arasında en çok izlenen oldu. Çıkardığı Lulu adlı çocuk romanı serisi sonrası müzik hayatına başladı.

Kalben niye boşandı?

Daha önce, "Ben yanlışlıkla içki içtim, o yanlışlıkla çay içti. Çok garip bir buluşmaydı ve sonra hiç ayrılmadık. Birbirimizi ve müziğimizi seviyoruz" sözleriyle tanışma anını anlatan Kalben ile İncesaraç'ın şiddetli geçimsizlik gerçekçesiyle ayrıldığı iddia edildi.