EBA'nın içeriği nedir?

İçindekiler:

  1. EBA'nın içeriği nedir?
  2. E içerik ne demek?
  3. EBA interneti nasıl kullanılır?
  4. EBA cep uygulaması nedir?
  5. EBA'nın içinde neler var?
  6. E içerik nedir Okulistik?
  7. EBA 8 GB nasıl kullanılır?
  8. EBA için 8 GB nasıl alınır vodafone?
  9. Mobil uygulama nedir EBA canlı ders?
  10. Cep uygulaması ne demek?
  11. EBA kullanılarak neler yapılabilir?
  12. Okulistik nedir nasıl kullanılır?
  13. Turkcell EBA için internet nasıl alınır?
  14. EBA 8 GB nasıl kullanılır Turkcell?

EBA'nın içeriği nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Sistemleri (MEBBİS) tarafından geliştirilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden sisteme giriş yaparak e-içeriklere ulaşabilir ve hem eğitim ile ilgili video,ses, görsel, ve yazılı bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. ...

E içerik ne demek?

e-İçerik; dersi destekleyici bilgisayar tabanlı içeriklerdir. FATİH Projesi kapsamında eğitim – öğretimin hizmetine sunulacak e-İçerikler; ... Yardımcı birer ders materyali olarak sınıflarımızda öğretimi desteklemek amacıyla kullanılacaktır.

EBA interneti nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

EBA cep uygulaması nedir?

EBA cep uygulaması, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) www.eba.gov.tr adresinde hizmete sunulan, öğrencilerin kendi sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabilecekleri sosyal bir platformdur.

EBA'nın içinde neler var?

Her sınıfa özel zengin içeriği ile dikkat çeken bu sistem, öğrencilerin derslerine destek vermek amacıyla hazırlanmıştır. Sistem içinden öğretmenler içerik paylaşma hakkına sahiptir. Aynı hak öğrencilere de verilmektedir. Eba üzerinden öğrenciler her türlü sunuma, görsele ve notlara rahatlıkla ulaşım sağlayabilecektir.

E içerik nedir Okulistik?

E-İçerik Paketi Matematik ve Fen Bilimleri derslerinde yepyeni bir içerik alanı! Öğrencileriniz ünite düzeyinde, üst düzey beceri temelli Yazdırılabilir Eğitim Materyalleri ve bunların çözümlü videoları ile konuları bütün olarak kavrasın, yeteneklerini ortaya çıkarsın!

EBA 8 GB nasıl kullanılır?

Türk Telekom bedava internet kampanyalarından biri olan Türk Telekom eba 8 gb bedava internet kampanyasına katılmak ve 8 gb bedava interneti almak için EBA yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Kalan internet için ise KALAN EBA yazıp 5555'e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

EBA için 8 GB nasıl alınır vodafone?

EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler. "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.

Mobil uygulama nedir EBA canlı ders?

EBA canlı ders uygulaması, uzaktan eğitim sürecinde dersleri bilgisayar ya da televizyon yerine mobil cihazlardan (telefon ve tablet) takip etmek isteyenlerin gündeminde. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen EBA canlı ders uygulaması ile öğrenciler derslerden geri kalmayarak istedikleri zaman izleyebilecek.

Cep uygulaması ne demek?

Günümüzde neredeyse herkesin, yanından ayırmadığı akıllı cihazlara (akıllı telefon ve tablet) kodlanmış ve özel olarak tasarlanmış olan yazılımlara mobil uygulama denir. Mobil uygulamaları kullandığınız akıllı cihazların mobil işletim sistemlerine göre edinebiliyorsunuz.

EBA kullanılarak neler yapılabilir?

Her sınıfa özel zengin içeriği ile dikkat çeken bu sistem, öğrencilerin derslerine destek vermek amacıyla hazırlanmıştır. Sistem içinden öğretmenler içerik paylaşma hakkına sahiptir. Aynı hak öğrencilere de verilmektedir. Eba üzerinden öğrenciler her türlü sunuma, görsele ve notlara rahatlıkla ulaşım sağlayabilecektir.

Okulistik nedir nasıl kullanılır?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur. İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri okulistikten yararlanabilirler.

Turkcell EBA için internet nasıl alınır?

EBA 6 GB İnternet Nasıl Alınır Turkcell
  1. Bip uygulamasına giriş yapın.
  2. Bip ana sayfanın altında bulunan keşfet linkine tıklayın.
  3. Üst kısımda bulunan arama bölümüne EBA yazarak arama yapın.
  4. Arama sonucunda çıkan sonuçlardan EBA'ya tıklayın.
  5. EBA kanalı girdikten sonra 6 GB Paketini aktifleştirin linkine tıklayın.
Daha fazla öğe...

EBA 8 GB nasıl kullanılır Turkcell?

TURKCELL ABONELERİ "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altındaki EBA kanalını takip ettikten sonra mesaj gönder bölümünde bulunan Hemen Kazan seçeneği içerisinde başvuruda bulunarak hizmetten yararlanmaya başlayabilir.