Fi 3 sezon çıkacak mı?

İçindekiler:

  1. Fi 3 sezon çıkacak mı?
  2. Fi dizisi kac sezon?
  3. Fi dizisinde Eti kim?
  4. Fi Billur kim?
  5. Fi kaçıncı bölümde sezon finali yaptı?
  6. Fi Çi Pi dizisi devam edecek mi?
  7. Fi bitti mi?
  8. Can Manay kim olabilir?

Fi 3 sezon çıkacak mı?

Fakat 4 sezon sürmesi beklenen dizinin hayranlarına üzücü bir haber de verildi. ... Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan dizinin, bu sezon biteceği öğrenildi. Kararı Azra Kohen açıkladı. Kohen, "İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım.

Fi dizisi kac sezon?

2 Fi/Sezon sayısı

Fi dizisinde Eti kim?

Tülay Günal'ın Fi dizisinde oynadığı Eti karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Tülay Günal ayrıldımı, Eti öldü mü? Can'ın mentoru, üniversite localarının bilir kişisi, nam-ı değer psikyatrist Eti.

Fi Billur kim?

Dizide Can Manay'ın eski sevgilisi Billur'u canlandıran oyuncu Nur Fettahoğlu, 5'inci bölümde senaryo gereği ölerek projeden ayrıldı. Anne olduktan sonra iki sene ekrana ara veren 37 yaşındaki oyuncu, 'Çi'ye katılmak için geri dönmüştü.

Fi kaçıncı bölümde sezon finali yaptı?

Çİ dizisi 10. bölümüyle final yaptı. Geçen sezon başlayan ve PUHU TV'den yayınlanan Çİ dizisinin final yaptığı açıklandı. Peki dizinin bitme sebebi hakkında ne açıklama yapıldı? İşte Çİ dizisinin final bölümünde yaşananlar ve tüm detaylarıyla sizlerleyiz.

Fi Çi Pi dizisi devam edecek mi?

Yazar Azra Kohen, katıldığı bir radyo programında, normal de 4 sezon sürmesi gereken Fi, Çi, Pi serisinin 2. sezonda bitirilmesi kararı aldığını açıkladı.

Fi bitti mi?

Yerli dizilerin aşırı uzunluğundan bıkan izleyicinin alternatifi olarak imdada yetişen internet dizilerinin en popüleri Fi/Çi, final bölümüyle veda etti.

Can Manay kim olabilir?

Taa en başından beri de Can Manay karakterinin, psikiyatr Cem Mumcu olduğu söylendi. İş, isim benzerliğiyle sınırlı kalmıyordu. İkisi de psikoterapi yapıyordu, ikisi de televizyon programı yapıyordu, ikisi de ders veriyordu, Nişantaşı'nda yaşıyordu, ikisinin de gelişmiş estetik zevkleri vardı, filan falan.