Piyasalar kaçta açılıyor altın?

İçindekiler:

  1. Piyasalar kaçta açılıyor altın?
  2. Döviz piyasası ne zaman açılıyor?
  3. Altın işlemleri saat kaçta başlar?
  4. Türkiye borsası kaçta açiliyor?

Piyasalar kaçta açılıyor altın?

Eğer forex üzerinden altın ve gümüş alıp satıyorsanız, pazarı pazartesiye bağlayan gece 00.00'da işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Gümüş piyasası pazar gecesi saat 00.00'da açılıyor. Altın alım satımı da yine bu saatte başlamakta.

Döviz piyasası ne zaman açılıyor?

Döviz büroları kaçta açılıyor diye baktığımızda hafta içi saat 09.00'da açılış yaptıklarını görmekteyiz. Gün içinde piyasada oluşan fiyatlara göre döviz alım satımı yapılabiliyor. Kapanış saatleri ise genellikle akşam 19.00-20.00 aralığındadır.

Altın işlemleri saat kaçta başlar?

Altın piyasasının açılış saati 09:00 itibariyle işlem görmeye başlamaktadır. Öğle arası olarak saat 13:00 da piyasa durmakta, 15:00 itibariyle işlemler aktif hale gelmeye başlar. Bu işleyiş gün içerinde 17:15 e kadar devam etmektedir. Açılış ve kapanış saatleri sadece hafta içlerinde işlem görmektedir.

Türkiye borsası kaçta açiliyor?

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören hisse senetlerinde işlem saatleri açılış, kapanış ve sürekli seans olarak üçe ayrılmaktadır. Hafta içi her gün 09:40 - 09:55 saatleri arasında emir toplama işlemleri gerçekleştirilmektedir. Saat 09:55 itibarıyla ise fiyat belirleme ve işlemler gerçekleştirilmektedir.