Alibaba Trendyolu kaça aldı?

İçindekiler:

  1. Alibaba Trendyolu kaça aldı?
  2. Alibaba Trendyolu ne zaman aldi?
  3. Trendyol kac paraya satildi?
  4. Demet Mutlu Trendyolu nasıl kurdu?
  5. Trendyolu kim satın aldı?
  6. Trendyolu kim satin aldi?
  7. Trendyol Ceo'su Kim?
  8. Trendyol sahibi kim nereli?
  9. Trentyolu kim aldı?
  10. Trendyol hangi ülkeye satıldı?
  11. Demet Mutlu'nun babası kim?
  12. Demet Mutlu hangi okuldan mezun?
  13. Demet Suzan Mutlu Üçok kimdir?

Alibaba Trendyolu kaça aldı?

Alibaba, Trendyol'a 350 milyon dolar yatırım yaptı.Trendyol'un kontrolünü 2018 yılında devralan Alibaba, bu işlemle hissesini yüzde 86,5'e çıkarmış oldu. Alibaba Trendyol'a yaptığı yeni yatırımla payını yükseltirken, Trendyol'un değerlemesi de 11 milyar dolara ulaştı.

Alibaba Trendyolu ne zaman aldi?

300 bin dolar sermaye ile kurulan Trendyol, 2010-2011'de Tiger Global ile Kleiner Perkins'ten ve 2014'te EBRD'den yatırım aldı. Dünyanın lider e-ticaret gruplarından Alibaba Group, 2018'de Trendyol'a ortak oldu.

Trendyol kac paraya satildi?

Trendyol, 350 milyon dolar yatırım aldı değerlemesi 9.35 milyar dolara yükseldi [GÜNCELLENDİ] Trendyol kısa süre önce gerçekleştirdiği sermaye artışı ile mevcut ortağı Alibaba'dan 350 milyon dolar yatırım aldı ve şirket değerlemesi 9.35 milyar dolara yükseldi.

Demet Mutlu Trendyolu nasıl kurdu?

Master eğitiminin ikinci yılında, kendi işini kurma fikri ağır basınca Harvard'ı yarım bıraktı. İstanbul Bebek'teki evinin salonunda 300 bin dolar sermayeyle Trendyol'u kurdu. e-Ticaret platformunun ilk 16 ayda değeri 150 milyon dolara ulaştı.

Trendyolu kim satın aldı?

İlk yıllarında sadece moda alanında online satış yapan Trendyol Grup'un markaları arasında Trendyol.com, Modagram.com ve Milla by Trendyol bulunuyordu. Trendyol'un 2018 yılında yüzde 75'i, 2021 yılında yüzde 86'sı Çin merkezli alışveriş sitesi 'Alibaba' tarafından 1 milyar 78 milyon dolara satın alındı.

Trendyolu kim satin aldi?

Geçtiğimiz zaman içerisinde başarılı yükselişini sürdüren ve dünya markası Alibaba'ya satılan Trendyol'un kurucusu olan Peki, Trendyol sahibi kimdir? Demet Mutlu kimdir? Demet Mutlu hayatı ve biyografisi!

Trendyol Ceo'su Kim?

Demet Mutlu (Haz 2009–) Trendyol.com/CEO

Trendyol sahibi kim nereli?

DEMET MUTLU'NUN HAYAT HİKAYESİ 22 Ağustos 1981 tarihinde ABD'nin New York kentinde dünyaya geldi. Liseyi İtalya'da okuduktan sonra New York Üniversitesi Ekonomi bölümünü birincilikle bitiren Demet Mutlu, daha sonra Harvard'da Master Of Business Administration'a kabul edildi.

Trentyolu kim aldı?

İlk yıllarında sadece moda alanında online satış yapan Trendyol Grup'un markaları arasında Trendyol.com, Modagram.com ve Milla by Trendyol bulunuyordu. Trendyol'un 2018 yılında yüzde 75'i, 2021 yılında yüzde 86'sı Çin merkezli alışveriş sitesi 'Alibaba' tarafından 1 milyar 78 milyon dolara satın alındı.

Trendyol hangi ülkeye satıldı?

Dünyanın en büyük perakendecisi Çinli dev Alibaba'nın, 2009'da kurulan Türkiye'nin e-ticaret platformlarından Trendyol'u satın almasına Rekabet Kurumu'ndan onay geldi. Alibaba, 28 Haziran'da gerçekleştirdiği açıklama ile Türk e-Ticaret şirketi Trendyol'u satın aldığını duyurmuştu.

Demet Mutlu'nun babası kim?

Bilal Mutlu Demet Mutlu/Babalar

Demet Mutlu hangi okuldan mezun?

Harvard İşletme Okulu2008–2009 Harvard İşletme OkuluNew York University Demet Mutlu/Eğitim

Demet Suzan Mutlu Üçok kimdir?

Demet Mutlu, Türk girişimci, E-ticaret alanında faaliyet gösteren Trendyol'un kurucusu ve CEO'sudur. Peak Games'in yatırımcıları ve Co-Founderleri arasında yer almaktadır. Demet Mutlu, 2010 yılında Harvard eğitimini yarıda bırakarak Trendyol'u kurdu.