Ceyda kırıcı kiminle evlendi?

İçindekiler:

  1. Ceyda kırıcı kiminle evlendi?
  2. Ceyda kırıcı kim?
  3. Ceyda kırıcı hamile mı?
  4. Ceyda kırıcı Mustafa Tuncay evlendi mi?
  5. Ceyda kirici Tuncay kac yasinda?
  6. Ayça Kısmetse olur kaç yaşında?
  7. Ceyda kırıcı Mustafa ayrıldı mı?

Ceyda kırıcı kiminle evlendi?

Esra Erol'da bulunduğu dönemde bir ayrı bir barışık olarak ilişkileri sürekli programda gündeme gelen Ceyda Kırıcı ve Mustafa Tuncay çifti, önceki gün Ankara'da nikâh masasına oturdu. 3 yıl önce evlilik programında tanışan çift, bu mutlu haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Ceyda kırıcı kim?

Aslen İzmirli olan Ceyda Kırıcı, Lise mezunudur. Yarışmacının göz rengi kahverengi, kilosu 53, boyu 1.70 ve burcu Koç'tur. Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanınmıştır. Modellik yapan Ceyda Kırıcı, eski sevgilisi olan şarkıcı Umut Kaya'nın klibinde oynamıştır.

Ceyda kırıcı hamile mı?

Şimdi ise bu güzel evlilik mevyesini verdi ve Ceyda Kırıcı sosyal medya hesabından 5 haftalık hamile olduğunu duyurdu. Kırıcı, sosyal medya hesabından mutlu haberi "Minik mercimeğimiz 5 haftalık şuanda tam 7 mm artık 3 kişi oluyoruz" paylaşımı ile duyurdu.

Ceyda kırıcı Mustafa Tuncay evlendi mi?

Nikah fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine mutlu haberi verdi. Ceyda Kırıcı, "Bu kadar zorluklara rağmen şuan bir aradaysak demek ki biz birbirimizi çok seviyormuşuz. Aynı yastıkta yaşlanmaya ömrümüzün sonuna kadar söz verdik." notunu düştü.

Ceyda kirici Tuncay kac yasinda?

Kısmetse Olur ilk sezonunda dikkat çeken gelin adaylarından olan Ceyda Kırıcı, 1994 yılında dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Ceyda Kırıcı, Lise mezunudur. Yarışmacının göz rengi kahverengi, kilosu 53, boyu 1.70 ve burcu koçtur.

Ayça Kısmetse olur kaç yaşında?

Beğen, 1987 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. İstanbul'da hayatını sürdüren Ayça Beğen, tarihinde Kanal D ekranlarında yayımlanmaya başlayan Kısmetse Olur programı ile adını duyurdu.

Ceyda kırıcı Mustafa ayrıldı mı?

Ancak çiftimiz mutlu sona ulaşamadı. İkili bir küs bir barışık bu işler çok karışık tadında haftalar geçirdiler ve sonunda evlilik programları bitti. Bizim Ceyda ve Mustafa çifti de unutuldu gitti.