Karaca nasıl öldü?

İçindekiler:

  1. Karaca nasıl öldü?
  2. Çukurdaki karaca kimin kızı?
  3. Karaca Koçovalı kim öldürdü?
  4. Çukur dizisinde idris Koçovalıyı kim öldürdü?

Karaca nasıl öldü?

Çukur 124. bölümünde Karaca karakteri ölerek diziye veda etti. Cumali Amca'nın karşısına çıkan Karaca silahını doğrultup sorguya çekti. Kulkan ile konuşmasını gördüğünü söyleyen Karaca, Cumalı amcayı ölümle tehdit etti. Cumali Amca'nın saldırısıyla Karaca son nefesini verdi.

Çukurdaki karaca kimin kızı?

Dizide Selim karakterini canlandıran Öner Erkan ile Selim karakterinin kızı Karaca karakterini canlandıran Ece Yaşar'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, ikili arasındaki aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Karaca Koçovalı kim öldürdü?

Karaca daha sonra ise evde amcanın karşısına çıkarak bunların hesabını sordu ve her şeyi Vartolu'ya anlatacağını söyledi. Amca ise kendisine silah çeken Karaca'ya vurarak elindeki silahı düşürdü. Karaca'yı da yere yatıran amca Koçovalı, elleriyle boğarak Karaca'yı öldürdü.

Çukur dizisinde idris Koçovalıyı kim öldürdü?

Final sahnesinde ise labirent içerisinde İdris ile Yamaç'ı karşı karşıya koymuş ve kadınların başına silah dayamışlardı. Kadınların ölmemesi için Yamaç ile İdris Koçovalı'nın birisinin ölmesi gerekiyordu. Bu durumda Yamaç babasının zoruyla vurmasını istemiş ve saniyeler dolduğunda İdris Koçovalı'yı vurmuştu.