Paketim ne zaman bitiyor Turkcell?

İçindekiler:

  1. Paketim ne zaman bitiyor Turkcell?
  2. Turkcell Aktif tarife nedir?
  3. Telefonumda ne kadar internet kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  4. Turkcell taahhüt cezası ne kadar?
  5. Taahhüt bitince ne olur Turkcell?
  6. Turkcel 3 lu 10 nedir?

Paketim ne zaman bitiyor Turkcell?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell Aktif tarife nedir?

Aktif Tarife'ye tüm bireysel faturasız müşteriler katılabilir. Aktif Tarife kapsamında yurt içi yönüne yapılan aramaların dakikası 80,64 kuruş olarak ücretlendirilecektir, tarifenin yurt içi kısa mesaj servis ücreti ise 57,96 kuruş/adettir. Aktif Tarife tüm bireysel faturasız müşterilere açıktır.

Telefonumda ne kadar internet kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Turkcell taahhüt cezası ne kadar?

Turkcell Fatura Cayma Bedeli 2021 Yaklaşık 8 ay sonra hattınızı kapatmak istediğinizde her ay 30 TL olacak şekilde toplamda 240 TL gibi bir cayma bedeli ödemeniz gerekebiliyor.

Taahhüt bitince ne olur Turkcell?

Turkcell tarafından aranıp bilgilendirilirsiniz. Size indirimli paket önerip onayınızı isteyeceklerdir eğer onay verirseniz paketiniz yenilenir ve devam edersiniz. Eğer onay vermeyip kullanmaya devam ederseniz şu anda kullanmakta olduğunuz paketin taahhütsüz fiyatından fatura kesilir.

Turkcel 3 lu 10 nedir?

Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 10 GB Plus Paketi ile sadece 69 TL'ye 10 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1000 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz.