UPS Kargo hangi şirket?

İçindekiler:

  1. UPS Kargo hangi şirket?
  2. Www UPS com tr nedir?
  3. UPS Kargo sahibi kim?
  4. UPS Kargo ne iş yapar?

UPS Kargo hangi şirket?

United Parcel Service (baş harfleri UPS olarak kısaltılmıştır; küçük harfle stilize edilmiştir), bir Amerikan çokuluslu paket teslimat ve tedarik zinciri yönetimi şirketidir. 28 Ağustos 1907'de Seattle'de Amerikan Posta Şirketi olarak James E.

Www UPS com tr nedir?

UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. olarak sahip olduğumuz www.ups.com.tr web sitemizin ("Web Sitesi") ziyaretçilerinin gizlilik ve kişisel verilerinin korunması haklarını gözeterek ziyaretçilerimize daha iyi bir kullanım deneyimi sağlayabilmek için kişisel verilerini işlemekte ve internet çerezleri kullanmaktayız.

UPS Kargo sahibi kim?

1907 yılında 19 yaşında bir girişimci olan Jim Casey, Amerika'nın Seattle şehrinde arkadaşından 100 dolar borç alarak American Messenger Company'i (Amerikan Kurye Şirketi) kurdu.

UPS Kargo ne iş yapar?

UPS Türkiye Hakkında Dünya çapında 220'den fazla ülke ve bölgede, Türkiye'de ise 81 ilde yurt dışı ve yurt içi ekspres paket ve kargo taşımacılığı, tedarik zinciri çözümleri, gümrükleme ve antrepo hizmetleri sunan UPS, günde 18 milyondan fazla paket teslimatı yapmaktadır.