Forum siteleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Forum siteleri nelerdir?
  2. Bilgisayar dersi Forum nedir?
  3. Panel ve Forum nedir?
  4. Forum toplantı nedir?
  5. Konferans sonunda soru sorulur mu?
  6. Konferans türünün özellikleri nedir?
  7. Android telefonda konferans nasıl yapılır?
  8. Konferans nasıl olmalı?
  9. Turkcell konferans ayarları nasıl açılır?
  10. Telefonda konferans en fazla kaç kişiyle yapılır?
  11. WhatsApp konferans en fazla kaç kişiyle yapılır?
  12. Konferans Konuşması nasıl olur?
  13. Telekonferans en az kaç katılımcı olur?

Forum siteleri nelerdir?

Forum sitesi, bilgi alıp, paylaşmak amaçlı kurulan bir platformdur. Site yetkilileri harici insanların herhangi bir paylaşım yapılan konuyla ilgili tartışma ortamı oluşturduğu yerdir. Tartışma harici görüşlerini bildirdiği, bilgilerini ve çalışmalarını başkalarına fayda sağlamak için kurulan internet sitesidir.

Bilgisayar dersi Forum nedir?

Forum Elektronik ortamda yaratılmış bir tartışma platformu ve paylaşım sistemidir. Forum alanına girildikten sonra ilgili kategori seçilir ve bu kategori bağlı olarak; Yeni bir konu başlığı yaratılır. Yaratılan konu başlığına diğer kullanıcılar yorumlarını (cevaplarını) yazarak fikirlerini beyan ederler.

Panel ve Forum nedir?

Toplumu ilgilendiren bir konunun dinleyiciler önünde, sohbet havası içinde, uzmanları tarafından tartışıldığı konuşmalara panel denir. Panelin sonunda, dinleyiciler panel üyelerine soru sorabilirler. ... Tartışma dinleyicilere de geçerse o zaman tartışma, forum şekline dönüşür.

Forum toplantı nedir?

Forum, bir sorun üzerinde bütün ilgililerin görüşlerini öğrenmek için yapılan bir toplantı türüdür.Forumda konuşmaların yanında dinleyiciler tartışmaya katılıp fikirlerini açıklayabilirler.Formun en belirgin özelliği sosyal bir sorunun geniş kitleler önünde bütün ayrıntılarıyla tartışılması ve dinleyicilerin de bu ...

Konferans sonunda soru sorulur mu?

Konferansta dil, anlatılan konuya, dinleyicilere göre değişir. ... Konferans sonunda dinleyiciler soru sorabilir. Bu durumda konuşmacı, sorulara hazırlıklı olmalı, sorulan herhangi bir tartışmaya kapı aralamayacak şekilde cevaplamalıdır. Ancak sorulara ayrılan süre çok uzun olmamalıdır.

Konferans türünün özellikleri nedir?

Konferansın Özellikleri Belli bir konuda alanında uzman kişinin yaptığı konuşmadır. ... Konferansta amaç dinleyici bilgilendirmek ve düşünmeye sevk etmektir. Dil anlaşılır ve açık olmalıdır. Konuşma dinleyiciyi sıkmayacak bir şekilde gerçekleşmelidir.

Android telefonda konferans nasıl yapılır?

Konferans Görüşmesi Nasıl Yapılır?

  1. Aramak istediğiniz kişiyi arayın.
  2. İlk aradığınız kişi telefonu açtıktan sonra arama ekranına gelin Kişi Ekle/Çağrı Ekle veya. ...
  3. Konferansa eklemek istediğiniz kişiyi arayın veya rehberden seçin ve. ...
  4. Aradığınız kişi telefonu açtıktan sonra konferans konuşmasına eklemek için.

Konferans nasıl olmalı?

Konferansı verecek kişi, kelimelerin telaffuzuna, (diksiyona) ve dil bilgisi kurallarına dikkat etmelidir. Verilmek istenen düşünceler; açık, anlaşılır ve orijinal olmalıdır. Konferans verilirken konuşmacı, yazdıklarını kâğıttan okumamalıdır. Sanki, söyleşi yapıyormuş gibi konuşmalıdır.

Turkcell konferans ayarları nasıl açılır?

Nasıl Kullanırım? KonferansCell servisini kullanmak oldukça kolay. Cep telefonunuzun menüsünden “Konferans” seçeneğine girmeniz gerekiyor. Eğer telefonunuzda bu seçenek yoksa Turkcell üzerinden de kullanabilirsiniz.

Telefonda konferans en fazla kaç kişiyle yapılır?

Çoğu Android cihaz ve Apple cihazda konferans görüşme bu kadar basit şekilde başlatılabiliyor. Ancak Gsm operatörü tarafında ufak bir sayı sınırlamasıda bulunuyor. Siz konferansı başlatan kişiyseniz görüşmeye en fazla 5 kişi dahil edebiliyorsunuz (Avea'da 5, Turkcell'de 6, Vodafone'da 5).

WhatsApp konferans en fazla kaç kişiyle yapılır?

Hâlihazırda WhatsApp'ta grup video konferans yapma imkânı bulunuyordu ancak bu konuşmalar en fazla 4 katılımcıya kadar destekleniyordu. Yayınlanan en son 2.

Konferans Konuşması nasıl olur?

İlk olarak normal bir şekilde görüşmek istediğiniz kişilerden ilkini arayın. İlk görüşme başladıktan sonra ekran beliren +, Arama Ekle seçeneğine tıklayın. Konuşmanıza dahil etmek istediğiniz diğer kişiyi rehberden seçerek arayın. Aradığınız kişi telefonu açtıktan sonra ekranda konferans seçeneği belirecektir.

Telekonferans en az kaç katılımcı olur?

Bu konferans görüşme hizmetini 24/7 kullanabilirsiniz. Tek bir konferans görüşmeye kaç görüşmeci katılabilir? En çok 1000 görüşmeci katılabilir ve en az görüşmeci sayısı öngörülmemiştir.