Çukur da idris babayı kim öldürdü?

İçindekiler:

  1. Çukur da idris babayı kim öldürdü?
  2. Çukur idris baba nasıl öldü?
  3. Çukur idris kim?
  4. Idris Koçovali gerçekte kim?
  5. Yamaç A babasını kim öldürdü?
  6. Çukur da idris öldü mü?
  7. Çukur idris geri dönecek mi?
  8. Idris Koçovalının abisi kim?
  9. Yamacin babasi kim?
  10. Çukur İdris Koçovalı diziye dönecek mi?

Çukur da idris babayı kim öldürdü?

Çukur'u artık Akın Koçovalı yönetirken, babası İdris'i öldüren Yamaç akıl hastanesine yatırılıyor.

Çukur idris baba nasıl öldü?

ÇUKUR İDRİS BABA ÖLDÜ MÜ? Ne yazık ki tanıtımlardan anladığımız kadarıyla oğlunu öldüremeyecek olan ve miladını doldurduğunu düşünen İdris Yamaç'a beni vur diye ısrar etti. Bunu hiç istemese de Yamaç babasını vurmak zorunda kaldı. Böylece İdris Koçovalı öldü.

Çukur idris kim?

Çukur'un İdris Koçovalı'sı Ercan Kesal, 1959 tarihinde Nevşehir'in Avanos ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini 1984 tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden tamamlayarak mezun olmuştur. Eğitimi bitirmesinin ardından bir dönem Keskin Devlet Hastanesi'nde çalıştı.

Idris Koçovali gerçekte kim?

Çukur dizisinin karizmatik babası İdris Koçovalı karakterinin ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiğini oğlu Ali Özbir doğruladı. ... Kürt İdris'in de gerçek hayatta Bülent Ersoy ile böyle bir ortamı olduğu kaydediliyor.

Yamaç A babasını kim öldürdü?

Uzun bir aranın ardından dün akşam 4. sezonuyla ekrana gelen Çukur'da Koçovalılar'ın düşmanı Arık Böke ve Seren Erdenet, ellerine geçen Yamaç'ın babası İdris Koçovalı'yı öldürdüğü videoyu Cumali'ye yolladı. Yamaç'ın babasını öldürdüğünü öğrenen Cumali ise kardeşini vurdu.

Çukur da idris öldü mü?

Bomba bir sezon finaliyle mayıs ayında ekranlara veda eden Çukur'un 3. sezonu bu pazartesi yani 16 Eylül pazartesi akşamı başlıyor. ... Çünkü Çukur'un 3. sezon ilk bölümünde İdris Koçovalı'nın öldüğünü göreceğiz. Böylece dizide İdris Baba'ya hayat veren usta oyuncu Ercan Kesal da kadrodan ayrılacak.

Çukur idris geri dönecek mi?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'a 2.sezonda veda eden İdris Koçovalı ve Paşa 106.bölümde diziye geri dönüyor. Show TV'nin yoğun ilgili gören dizilerinden Çukur'un 106.bölümünde bir sürpriz yaşanacak. Diziye 2.sezon sonunda veda eden İdris Koçovalı ve Paşa geri dönecek.

Idris Koçovalının abisi kim?

Çukur Dizi Resmi on Instagram: ““İdris Baba'nın abisi Cumali Koçovalı'nın mezarı için burası boş dediler.

Yamacin babasi kim?

Çukur Yamaç'ın amcası olan ve babası İdris Koçovalı'nın erkek kardeşi olan Cumali Koçovalı, Yamaç'ın annesi Sultan Koçovalı'nın fotoğrafına bakıyordu.

Çukur İdris Koçovalı diziye dönecek mi?

Show TV'nin yoğun ilgili gören dizilerinden Çukur'un 106. bölümünde bir sürpriz yaşanacak. Dizide 'İdris Baba' karakterine can veren Ercan Kesal, 2. sezon sonunda veda ettiği Çukur'a konuk oyuncu olarak geri dönüyor.