iTunes programı bilgisayara nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. iTunes programı bilgisayara nasıl indirilir?
  2. iTunes u ücretsiz mi?
  3. iTunes indir ne işe yarar?
  4. iTunes store üyeliği nasıl iptal edilir?
  5. Windows için iTunes nedir?

iTunes programı bilgisayara nasıl indirilir?

PC'niz için desteklenen en son iTunes sürümünü indirin iTunes'u Apple'ın web sitesinden indirin ve ardından iTunes yükleyiciyi indirmek üzere İndir'i tıklayın. İstendiğinde, Çalıştır seçeneği yerine Kaydet'i tıklayın.

iTunes u ücretsiz mi?

Apple'ın uygulaması olan iTunes U ile Iphone, Ipod ve Ipad'lerimizden dünyaca ünlü üniversitelerin ücretsiz eğitim materyallerine ulaşarak dersleri takip edebiliyoruz.

iTunes indir ne işe yarar?

iTunes ile şunları yapabilirsiniz: Müziklerinizi ve videolarınızı düzenleyebilir, çalabilir ve oynatabilirsiniz. Apple Music (ücretli abonelik) ile sınırsız parça indirebilir veya çalabilirsiniz. ... iPhone'unuzu, iPad'inizi veya iPod'unuzu ayarlayabilir ve ona müzik, video ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz.

iTunes store üyeliği nasıl iptal edilir?

Apple Music'e abone olan Android kullanıcıları Şimdi Dinle simgesine dokunup üç noktalı ayarlar menüsünü açıp Hesap'ı seçebilir. Oradan, Aboneliği Yönet'i seçin ve Aboneliği İptal Et'e dokunun.

Windows için iTunes nedir?

Windows için iTunes ile tüm medya koleksiyonunuzu tek bir yerden yönetebilirsiniz. Milyonlarca parçaya erişmek için Apple Music'e abone olun. iTunes Store'dan müzik ve film satın alın. Bilgisayarınızdaki içeriği iPhone, iPad veya iPod touch'ınızla eşzamanlayın.