Telsiz sütyen adı nedir?

İçindekiler:

  1. Telsiz sütyen adı nedir?
  2. Balensiz push up sütyen ne demek?
  3. Hamilelikte ne tür sütyen kullanılmalı?
  4. Emzirme sütyeni nasıl seçilir?

Telsiz sütyen adı nedir?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . Balenli sütyen çoğunlukla kapsız ve toparlayıcı sütyen modellerinde kullanılmaktadır. Gelişen teknolojilerle birlikte Balen adı verilen çubuklar metal yerine hafif ve sert plastiklerden üretilmektedir.

Balensiz push up sütyen ne demek?

Destekli sütyenler, yalnızca küçük göğüslü kadınlar için üretilen modeller değildir. ... Sütyenin, alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle, push up ve dolgulu sütyen adı ile de bilinir.

Hamilelikte ne tür sütyen kullanılmalı?

Elbette çok bol bir sütyen de önerilmemektedir. Ancak esnek malzemeden üretilmiş, pamuklu, terletmeyen ve askıları kalın bir sütyen uygun olacaktır. Hamilelik sütyenleri normal sütyenlere göre daha dikkatli tasarlanmıştır. Geniş askılar, pamuklu yüzey ve ekstra kopçalar sizi rahat ettirmek için üretilmektedir.

Emzirme sütyeni nasıl seçilir?

Göğsünüzün hemen altından sırt ölçünüzü ne çok sıkı ne de çok gevşek olacak şekilde ölçün. Çıkan ölçüyü 75,80,85,90 olacak şekilde yuvarlayın. Mesela, 73 cm çıkan ölçüyü 75 beden olarak yuvarlayabilirsiniz. 86 cm çıkan ölçüye 85 beden olarak alabilirsiniz. Bunun yanı sıra cup ölçüsünü belirlemeniz gerekir.