Efes Pilsen +1 nedir?

İçindekiler:

  1. Efes Pilsen +1 nedir?
  2. Tuncay Özilhan neyin sahibi?
  3. Izzet Özilhan iş insanı kaç yaşında?
  4. Efes Pilsen satıldı mı?
  5. Bahçelievler Efes Pilsen Fabrikası ne olacak?
  6. +1 Ne anlama geliyor?
  7. Efes Pilsen dünyada kaçıncı?

Efes Pilsen +1 nedir?

Anadolu Efes'e özgü bir teknik olan +1 Dinlendirme, 2 yıllık Ar-Ge çalışmaları sonucunda hayata geçirildi. +1 Dinlendirme tekniğiyle üretim sürecine özel bir aşama eklendi. Bira üretim prosesinde maltın dinlenme süresini 2 katına çıkaran bu özel aşamayla malt lezzetinin biraya daha fazla geçmesi sağlandı.

Tuncay Özilhan neyin sahibi?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan aynı zamanda Anadolu Vakfı ve çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Izzet Özilhan iş insanı kaç yaşında?

40 yaşında (27 Ağustos 1981) İzzet Özilhan/Yaş

Efes Pilsen satıldı mı?

Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş. İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan arsasını 270 milyon TL bedelle Nata Holding'e sattı...

Bahçelievler Efes Pilsen Fabrikası ne olacak?

Anadolu Efes, İstanbul'da Bahçelievler'de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Bahçelievler-Merter sınırındaki fabrika arazisi yerine yine Anadolu grubunun sahip olduğu AND İnşaat'ın konut projesi yapması bekleniyor.

+1 Ne anlama geliyor?

Pilsen ve Malt da +1 Uzun yıllardır tandığımız, bildiğimiz Efes Pilsen, doğal şerbetçiotlarından gelen zengin bir tada sahip, keyifle içilen yeni nesil bir Pilsen bira. Pilsen ya da Pilsner, adını Çekya'nın Plzen şehrinden alıyor.

Efes Pilsen dünyada kaçıncı?

DÜNYADA geçen yıl 181 milyar litrelik tüketime ulaşan bira sektöründe Efes Pilsen markası öne çıktı. 77 ülkeye ihracat yapan Efes, tüketimde dünyanın 13'üncü, Avrupa'nın ise 2'nci büyük bira markası olmayı başardı.