Discord nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Discord nedir nasıl kullanılır?
  2. Discord ile neler yapılabilir?
  3. Discord uygulamasi nasil kullanilir?
  4. Discord ne amaçla kullanılır?
  5. Discord kullanmak güvenli mi?
  6. Discort nasıl açılır?
  7. Discord boşta ne demek?
  8. Discord kullanım amacı nedir?
  9. Discord kaç yıllık?
  10. Discord nedir güvenli midir?
  11. Discord da nasıl arkadaş bulunur?

Discord nedir nasıl kullanılır?

Discord nasıl kullanılır?
  1. Adım #1: Discord'u indirin. ( Android, iPhone ve iPad, Windows, MacOS)
  2. Adım #2: Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (Mikrofon / kulaklık ayarları vs.)
  3. Adım #3: Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
  4. Adım #4: Arkadaşlarınızı davet edin.

Discord ile neler yapılabilir?

Discord, çevrimiçi oyuncular için TeamSpeak, Mumble ve Ventrilo gibi sesli sohbet hizmetlerine ücretsiz bir alternatif olarak piyasaya sürülmüştür. Bu hizmetler, oyun klanlarının, loncalarının ve diğer grupların, üyeleri arasında IP üzerinden Ses (VoIP) iletişimini kolaylaştırır.

Discord uygulamasi nasil kullanilir?

Kanal simgesine tıkladığınızda "Anlık Davet Oluştur"a giderek davet linkini bulabilirsiniz. Sesli iletişim uygulaması olan Discord'da arkadaş eklemek için ilk olarak eklemek istediğiniz kişinin Discord etiketi gerekli. Bunu için uygulama ekranının sol üst köşesinde yer alan Discord simgesine gidin.

Discord ne amaçla kullanılır?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

Discord kullanmak güvenli mi?

Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamada kanal içerisinde yazılanlara dışarıdan erişim bulunmaz. Bu nedenle güvenilir olarak kabul edilen bu uygulama uzun süredir online oyuncular tarafından kullanılsa da pandemi süreciyle beraber daha geniş kitlelere yayıldı.

Discort nasıl açılır?

İlk olarak Discord uygulama sayfasına gidin. Ekranın sol üst köşesinde bulunan "+" simgesine tıklayın. Eğer "+" simgesi yoksa Discord simgesine tıkladığınızda görünecektir. Ardından gelen pencerede "Bir Sunucu Oluştur"a tıklayın.

Discord boşta ne demek?

Discord'da belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman otomatikman Boşta olarak görünüyorsunuz. Bu durum ayarını, oyun oynarken, durum güncellemenize AFK yazmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak arzu ederseniz, bunu açılan menü üzerinden siz de seçebilirsiniz.

Discord kullanım amacı nedir?

Discord programı aslında bir sohbet programıdır. Bu uygulama ile değişik insanlarla internet üzerinden sesli ya da yazılı olarak iletişim kurmak mümkündür. Discord özellikle çevrimiçi oyun oynayan kişiler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Bu uygulama ile görüntülü konuşma yapmak da mümkündür.

Discord kaç yıllık?

Discord, Kasım 2015 tarihinde yayınlandı.

Discord nedir güvenli midir?

Discord bir sohbet uygulamasıdır. ... Discord için ebeveyn kontrolü aracı yok. Çocuklar her an uygunsuz içerikle karşılaşabilir! En güvenli kullanım şekli sadece arkadaşları ile kullanmasıdır.

Discord da nasıl arkadaş bulunur?

Arkadaşlık İsteği Gönder butonuna tıkla. Bu, metin kutusunun sağ tarafındaki mavi bir butondur. Butona tıkladığında arkadaşlık isteği bu kullanıcıya gönderilir. Kullanıcı, isteğini kabul ettiğinde arkadaş listene eklenir.