Beşiktaş UEFA Kupası var mı?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş UEFA Kupası var mı?
  2. Beşiktaş UEFA Avrupa liginde kiminle eşleşti?
  3. Beşiktaş'ın kaç UEFA Kupası var?
  4. Beşiktaş Avrupa Kupası aldı mı?
  5. Beşiktaş Avrupa'da kimle karşılaşacak?
  6. Galatasaray kimle eşleşti?
  7. Beşiktaş hangi Torba?
  8. Galatasaray'ın rakipleri kimler oldu?
  9. Beşiktaş Paok maçı bugün saat kaçta?
  10. Beşiktaş Avrupa Ligi'ne gidecek mi?
  11. Beşiktaş bu sene kaç kupa kazandı?
  12. Beşiktaş Avrupa'da kaç galibiyet aldı?
  13. Beşiktaş Avrupa kupalarında kaç galibiyet aldı?
  14. Beşiktaş Avrupa liginde oynayacak mı?
  15. Beşiktaş avrupada ceyrek final oynadı mı?
  16. GS rakibi kim oldu?
  17. Beşiktaş kaçıncı torbadan katılacak?

Beşiktaş UEFA Kupası var mı?

Beşiktaş şimdiye kadar toplam üç farklı UEFA turnuvasına katılmıştır. Bu listede bu turnuvalarda oynadığı sezon, oynadığı maç, galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sayıları gösterilmektedir.

Beşiktaş UEFA Avrupa liginde kiminle eşleşti?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Sporting, Borussia Dortmund ve Ajax takımlarıyla eşleşti. 'Devler Ligi'nde grup maçları, 14-15 Eylül'de başlayıp 7-8 Aralık'ta sona erecek. Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar tur atlayacak.

Beşiktaş'ın kaç UEFA Kupası var?

Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti. Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında hükmen galibiyetleri de bulunuyor.

Beşiktaş Avrupa Kupası aldı mı?

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek finale yükseldi. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003 sezonunda ise bu kez UEFA Kupası'nda aynı başarıyı sergiledi. Beşiktaş, 2016-2017 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde mücadele etti.

Beşiktaş Avrupa'da kimle karşılaşacak?

2021-2022 sezonunda Avrupa'da 3 takımla mücadele edeceğiz. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterirken, Fenerbahçe ve Galatasaray'da ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek.

Galatasaray kimle eşleşti?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda İskoç ekibi St. Johnstone ile eşleşti.

Beşiktaş hangi Torba?

Beşiktaş 4. torbadan kuraya girecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu grup kuralarının çekimi bugün yapılacak.

Galatasaray'ın rakipleri kimler oldu?

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli...
  • Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu.
  • A GRUBU: Lyon, Glasgow Rangers, Sparta Prag, Brondby.
  • B GRUBU: Monaco, PSV Eindhoven, Real Sociedad, Sturm Graz.
  • C GRUBU: Napoli, Leicester City, Spartak Moskova, Legia Varşova.
Daha fazla öğe...

Beşiktaş Paok maçı bugün saat kaçta?

25 Ağustos Salı günü Toumba Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Seyircisiz oynanacak mücadele, Kanal D'den yayınlanacak.

Beşiktaş Avrupa Ligi'ne gidecek mi?

Siyah-beyazlıların kupayı müzesine götürmesinin ardından Fenerbahçe UEFa Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandı. ... Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile ikinci Galatasaray, Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla lig üçüncüsü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak.

Beşiktaş bu sene kaç kupa kazandı?

TakımToplam Kupa Sayısı
Fenerbahçe56
Beşiktaş53
Trabzonspor29
Ankaragücü5
16 satır daha

Beşiktaş Avrupa'da kaç galibiyet aldı?

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 224 maçta rakiplerine 84 kez üstünlük kurdu. 93 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 47 mücadeleden berabere ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 296 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 327 gol gördü.

Beşiktaş Avrupa kupalarında kaç galibiyet aldı?

Avrupa kupalarında rakiplerini 112 kez konuk eden Beşiktaş, bu müsabakalarda 57 galibiyet aldı. İç sahada rakipleriyle 26 kez berabere kalan siyah-beyazlı takım, 29 maçtan da yenik ayrıldı.

Beşiktaş Avrupa liginde oynayacak mı?

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile ikinci Galatasaray, Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla lig üçüncüsü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak. ... Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, "Devler Ligi"nde doğrudan gruplarda mücadele edecek.

Beşiktaş avrupada ceyrek final oynadı mı?

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek finale yükseldi. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003 sezonunda ise bu kez UEFA Kupası'nda aynı başarıyı sergiledi. Beşiktaş, 2016-2017 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde mücadele etti.

GS rakibi kim oldu?

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Olympique Marsilya ile mücadele edecek.

Beşiktaş kaçıncı torbadan katılacak?

BEŞİKTAŞ KURAYA KAÇINCI TORBADAN GİRECEK? Beşiktaş, Play-Off'tan gelen takımların durumuna göre kuraya 3. torbadan girebilir.