Ido Eskihisar Topçular ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ido Eskihisar Topçular ne kadar?
  2. Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 kredi kartı geçiyor mu?
  3. İDO da kredi kartı geçiyor mu?
  4. Ido da HGS geçiyor mu?

Ido Eskihisar Topçular ne kadar?

2021 Eskihisar Topçular İDO yaya yolcu fiyatları şu şekildedir.İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 3.50 TL öğrenci ise 2.50 TL'dir. Otomobil, Minivan, Jip ve Panelvan araçların geçisinde araç içinde bulunan yolculardan ekstra ücret alınmamaktadır.

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 kredi kartı geçiyor mu?

Eskihisar Topçular (Feribot) Arabalı Vapur Fiyatları - 2021 İdo bu hatta geçişlerde kredi kartı ile ödeme imkanı sağladığını duyurmuştur. ... Araçlarda ise fiyatlar otomobil, minivan ve jip 110,00 TL, Minibüs, Midibüs ve Kamyonet 140,00 TL, kamyon, otobüs 200,00 TL, dorseli çekiciler 285,00 TL, motosiklet ise 55,00 TL dir.

İDO da kredi kartı geçiyor mu?

Arabalı Vapur Seferi: Yayalara da açık olan arabalı vapur seferi için yaya yolcular İstanbulkart ile rahatlıkla ödeme yapabilmektedir. Araç ile geçişlerde ise nakit, kredi kartı, HGS ve kurumsal anlaşmalar kapsamında geçiş mümkündür.

Ido da HGS geçiyor mu?

İDO'nun Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem arabalı vapur hatlarında başlattığı HGS ile ödeme seçeneği sayesinde, gişelerdeki işlemlerin kolaylaşması ve işlem sürelerinin daha da kısalması hedeflendi. ...