Türkiye'de Hobbit Evleri nerede?

İçindekiler:

  1. Türkiye'de Hobbit Evleri nerede?
  2. Hobbit Evleri nerede nasıl gidilir?
  3. Yüzüklerin Efendisi Hobbit köyü nerede?
  4. Darıca Millet Bahçesi Hobbit Evleri nerede?
  5. Darıca Millet Bahçesine hangi Otobüs gider?
  6. Ormanya Tabiat Parkı nasıl gidilir?
  7. 502 nereden geçer?
  8. Hobbit var mı?
  9. Hobbit 3 nerede çekildi?

Türkiye'de Hobbit Evleri nerede?

Eşme, Uzuntarla ve Kocaeli ilçesinin sınırında yer alan Ormanya Doğal Yaşam Parkı bir diğer adıyla Hobbit Evleri, 4.000 dönüm alana sahip olan dünyanın 4. Avrupa'nın ise en büyük doğal yaşam alanıdır.

Hobbit Evleri nerede nasıl gidilir?

Ulaşım olarak İstanbuldan marmaraya binip gebze durağında iniyorsunuz. Sonrasında gebze den 416 numaralı otobüsler ile buraya ulaşmak mümkün. Darıcadan gelecek olanlar darıca istasyondan 502 numaralı, izmitten gelecekler ise direkt gelen 400 numaralı otobüsler ile gelebilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi Hobbit köyü nerede?

Gişe rekorları kıran “Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” filmlerinin merkez platosu olan Hobbiton'a Dünya'nın ilgisi azalmıyor. Yeni Zelanda'nın kuzeyindeki, 6 bin nüfuslu Matamata kasabası yakınındaki açık hava stüdyosu, filmlerdeki fantastik diyar Shire.

Darıca Millet Bahçesi Hobbit Evleri nerede?

Darıca Millet Bahçesi Hobbit Evleri; Kocaeli, Gebze sınırları içerisinde yer almaktadır. Burası halk arasında genel olarak Darıca Millet Bahçesi olarak da bilinmektedir.

Darıca Millet Bahçesine hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Darıca Millet Bahçesi yakınından geçiyor: 501, 510.

Ormanya Tabiat Parkı nasıl gidilir?

İzmit - Sapanca arasında yer alan Ormanya Tabiat Parkı, Kartepe ilçesinin D100 Karayolu kenarındadır. Parka 2 numaralı özel halk otobüsleriyle ulaşım sağlanıyor. Cumartesi - Pazar Kirazlıyalı'dan kalkan ücretsiz servislerden birine binerek Parka gitmek de mümkün.

502 nereden geçer?

Yön: Kadıoğlu Caddesi 1 Duraklar: 68 Yolculuk Süresi: 61 dk Hat Özeti: Kentönü Depolama Alanı, 2257 Sokak, Kent Önü, Anadolu Hastanesi Sapağı, Gebze Teknik Üniversitesi 1, Hastane Yolu, Bayramoğlu / Gebze Istasyon Yönü, Şişe Cam Yolu 2, Mithatpaşa Caddesi 1, Fatih Merkez Camii, Cengaver Sokak / Gebze Istasyonu Yönü, ...

Hobbit var mı?

Mağara adamları olarak bilinen Neandertal türüne tropik bir akrabalığı olduğu öngörülen Hobbitler, sanılanın aksine çok daha ilkel bir tür. Hatta Afrika'da milyonlarca yıl önce yaşayan Homo Habilis veya Australopithecus afarensis benzeri oldukları düşünülüyor.

Hobbit 3 nerede çekildi?

Çekim Mekanları Filmin çekimleri Peter Jackson'ın Miramar-Wellington'daki kendi tesisinde ve Yeni Zelanda'nın çeşitli gerçek mekanlarında yapıldı.