Ne zaman yüz yüze eğitim olacak?

İçindekiler:

  1. Ne zaman yüz yüze eğitim olacak?
  2. 2020 yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
  3. Okullar 4 Ocak'ta açılacak mı?
  4. Istanbulda okullar ne zaman açılacak?
  5. Türkiyede okullar ne zaman açılacak?
  6. 10 Siniflara okul ne zaman acilacak 2020?
  7. Liselerin okulları ne zaman açılacak?

Ne zaman yüz yüze eğitim olacak?

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, 15 Şubat itibarıyla uzaktan eğitimle başlayacak. 1 Mart itibarıyla da 12. sınıflarda seyreltilmiş sınıf uygulamasıyla yüz yüze eğitime geçilecek. Yüz yüze eğitimle yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılım isteğe bağlı olacak ve devam zorunluluğu aranmayacak.

2020 yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

12 Ekim Pazartesi günü yüz yüze eğitime aşamalı geçiş başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda 12 Ekim 2020 Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan ikinci aşamanın uygulama programının detaylarını 81 ile gönderilen yazıyla paylaştı.

Okullar 4 Ocak'ta açılacak mı?

Bakanlığın yaptığı ilk açıklamaya göre okulların tekrardan 4 Ocak tarihinde açılacağı belirtildi. Ancak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, son yaptığı açıklamada 4 Ocak tarihinin iyimser bir tarih olduğunu söyledi. Bakan Selçuk; “Yüz yüze eğitime geçmek istiyoruz.

Istanbulda okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB),kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında Türkiye genelinde ilkokullarda tüm sınıf seviyelerinde, ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda 2 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitim başlatılacak. 2020-2021 eğitim öğretim döneminin 25 Ocak 2021'de başlayan yarı yıl tatili, 15 Şubat'ta sona erdi.

Türkiyede okullar ne zaman açılacak?

1 Mart'ta 8. 1 Mart'tan itibaren özel gereksinimli öğrenciler için özel eğitim okulları ve sınıflar eğitim vermeye başlayacak. Okullar, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencileri için kapılarını açacak.

10 Siniflara okul ne zaman acilacak 2020?

6.

Liselerin okulları ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla illere gönderilen yazıda, ilkokul ve ortaokul kurumlarında yüz yüze eğitimle ilgili detaylara yer verildi. Buna göre, 15 Şubat 2021 itibarıyla yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetleri başladı.