iPhone Son Güncelleme kaç?

İçindekiler:

  1. iPhone Son Güncelleme kaç?
  2. iPhone iOS 14 güncelleme nasıl yapılır?
  3. iPhone 6 S güncelleme gelecek mi?
  4. iPhone 11 güncelleme nasıl yapılır?
  5. iOS 144 1 kac gb?
  6. iPhone 8 Plus kalktı mı?

iPhone Son Güncelleme kaç?

iOS ve iPadOS'in en son sürümü 15.0.1'dir. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki yazılımı nasıl güncelleyeceğinizi öğrenin. macOS'in en son sürümü 11.6'dır.

iPhone iOS 14 güncelleme nasıl yapılır?

Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS'in son sürümüne güncellenir.

iPhone 6 S güncelleme gelecek mi?

Eylül ayında kullanıcılara sunulması beklenen yeni iOS sürümü ile birlikte iki iPhone modeli daha güncelleme takviminden çıkarılacak. iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve iPhone SE modelleri, iOS 15 güncellemesini alamayacak.

iPhone 11 güncelleme nasıl yapılır?

Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme > Otomatik Güncellemeler bölümüne gidin. iOS Güncellemelerini İndir'i ve iOS Güncellemelerini Yükle'yi açın.

iOS 144 1 kac gb?

Güncelleme 4.45 GB gibi bir indirme boyutuna sahip. Sürüm numarası ise 18D5030e olarak gözüküyor. Şimdilik iOS 14.4 Beta 1 için paylaşabileceğimiz detaylar bunlar.

iPhone 8 Plus kalktı mı?

Haliyle iPhone SE 2020 modelinin satışlarını baltalayacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus üretimi de sona ermiş oldu. 2017 Eylül ayından bu yana satışta olan bu iki model 2.5 yılın ardından rafa kalkmış oldu. Apple'ın kararında sürpriz olan ise 5.5 inçlik iPhone 8 Plus modelinin de üretiminin sonlanmış olması.