Kablonet AKK var mı?

İçindekiler:

  1. Kablonet AKK var mı?
  2. Kablonet kota ne zaman yenilenir?
  3. Türksat paketimi nasıl öğrenebilirim?
  4. Kablonet hızlı mı?
  5. Kablonet hangi kabloyu kullanıyor?
  6. Kablonet nitro promosyon ne demek?

Kablonet AKK var mı?

Yasal zorunluluk gereği AKK uygulamasını kaldıran Kablonet, limitsiz paketlerde günün saatine göre hızın düşürüldüğü Akıllı Sınırsız Tarife'ye (AST) geçti. Sınırsız tarifelerde ise 100 Mbps için aylık fiyatını tam 499.99 TL olarak duyurdu.

Kablonet kota ne zaman yenilenir?

Paketinizde özel bir şart yoksa ayın birinci günü yenilenir.

Türksat paketimi nasıl öğrenebilirim?

Türksat Taahhüt Sorgulama - 08 Arayınız.

Kablonet hızlı mı?

Fiber optik ve koaksiyel kablo teknolojisi sayesinde kablonet oldukça hızlı bir geniş bant internet hizmetidir. Bütçenize ve kişisel ihtiyaçlarınıza bağlı olarak hızları yaklaşık 50 Mbps'den 2.000 Mbps'ye kadar yükselir.

Kablonet hangi kabloyu kullanıyor?

Kablonet bağlantıları, evinize internet ve ücretli TV hizmetleri sunmak için koaksiyel kablo kullanır. Kablolu internet bağlantıları genellikle ADSL bağlantılarından daha hızlıdır. ADSL bağlantıları, internet sağlamak için bakır telefon hattını kullanır ve hattı bir ev telefonu için kullanmanıza izin verir.

Kablonet nitro promosyon ne demek?

Nitro hizmetini satın alan kullanıcıların hızları 100 Mbps'ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir. ... Nitro hizmeti kapsamında yapılan veri kullanımı, mevcut tarife/kampanyada sahip olunan hızı ve kotayı etkilemeyecektir. Ay içerisinde sınırsız sayıda Nitro hizmetinden yararlanılabilir.