E devlet kimlik kartı uygulaması nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. E devlet kimlik kartı uygulaması nasıl açılır?
  2. E devlet nasil yuklenir?
  3. E Devlet imza uygulaması nasıl indirilir?
  4. E devlet kayıt kodu nasıl alınır?
  5. T.C kimlik kartı uygulaması nasıl açılır?
  6. E devlet telefona nasil yuklenir?
  7. E devlet e imza uygulaması nasıl çalışır?
  8. E devlet e imza uygulaması nedir?
  9. Kimlik kartı uygulaması nasıl yüklenir?
  10. 4a hizmet dökümü PDF nasıl alınır?
  11. E devlet çalışma izin belgesi nasıl indirilir?

E devlet kimlik kartı uygulaması nasıl açılır?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaş Kimlik Doğrulama Sistemi
  1. Aşağıdaki alana kimlik numaranızı yazınız.
  2. Masaüstünüzde bulunan Kimlik Kartı uygulamasını açınız ve ekrandaki işlem kodunu giriniz. ( e-Devlet Kapısı Kimlik Kartı Uygulaması'nı bilgisayarınıza indirmelisiniz. ...
  3. Kimlik kartı doğrulama işlemini gerçekleştiriniz.

E devlet nasil yuklenir?

Yeni e-Devlet Kapısı Android uygulaması ile www.turkiye.gov.tr adresindeki hizmetler artık mobil cihazınızda. Uygulamayı kullanabilmek için e-Devlet Şifresi veya Mobil İmza sahibi olmalısınız. e-Devlet Şifrenizi Ptt şubelerine geçerli kimliğiniz ile birlikte şahsen başvurarak temin edebilirsiniz.

E Devlet imza uygulaması nasıl indirilir?

Masaüstünüzde bulunan e-imza uygulamasını açınız ve ekrandaki işlem kodunu giriniz. ( e-Devlet Kapısı e-İmza Uygulaması'nı bilgisayarınıza indirmelisiniz. Uygulamayı indirmek için tıklayınız. Daha önce indirdiyseniz tekrar indirmenize gerek yoktur.)

E devlet kayıt kodu nasıl alınır?

2. e-Devlet Anahtar bağlantısı ile Giriş sayfasında, e-Devlet Anahtar alanındaki “Aktif” seçeneğini “Kayıt Kodunuz” alanı açılacaktır. Bu alanda yer alan “Otomatik Üret” düğmesi ile kayıt kodu ve karekod oluşturabilirsiniz.

T.C kimlik kartı uygulaması nasıl açılır?

Telefonunuzun AppStore uygulamasından aramalar bölümüne E-devlet yazdığınızda karşınıza çıkan ilk uygulamayı indiriyorsunuz. Daha öncesinden PTT'den almış olduğunuz e-Devlet giriş şifreniz ve T.C. Kimlik Numaranız ile uygulamayı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

E devlet telefona nasil yuklenir?

E-Devlet Uygulamasını Telefona İndir İlk şifreyi almak için PTT şubesine T.C. kimlik kartı ile başvurup 2 TL karşılığında (güncel fiyat) alabilirsiniz. Burada verilen şifreyi daha sonra e-devlet sitesine giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz.

E devlet e imza uygulaması nasıl çalışır?

  1. e-Devlet Kapısı'na e-İmza ile Giriş Nasıl Yapılır? • e-İmza seçeneği tıklanır. ...
  2. e-Devlet Kapısı elektronik imza ile giriş ekranına kullanılacak elektronik imza ile eşleşen kimlik numarası yazılır.
  3. Yukarıdaki ekranda bulunan işlem kodu aşağıdaki ekrandaki ilgili alana yazılır. • ...
  4. Giriş yapılacak sertifika seçilir. •

E devlet e imza uygulaması nedir?

E devlet mobiil imza, cep telefonu ve GSM SIM kart kullanılarak 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak ıslak imza niteliğinde güvenli bir biçimde elektronik imza işlemi yapılmasına imkân sağlayan uygulamadır.

Kimlik kartı uygulaması nasıl yüklenir?

Android arayüzü kullanıcısı iseniz yapmanız gereken; Telefonunuzdaki Play Store uygulamasına tıklayıp e-devlet kimlik kartı uygulaması yazmanız. Arama sonuçlarından karşınıza ilk çıkacak olan uygulamayı indirmeniz ve kullanım koşullarını kabul etmeniz gerekmekte.

4a hizmet dökümü PDF nasıl alınır?

Sisteme giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Sosyal Güvenlik Kurumu bölümüne girilir. Açılan menü içerisinden hizmet dökümü sorgulama bağlantısı tıklanarak, SGK hizmet dökümü sorgulaması yapılmış olur. SGK hizmet dökümü belgesi yazıcıdan çıktı olarak da alınabilir.

E devlet çalışma izin belgesi nasıl indirilir?

SGK kaydı almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. * E devlet sistemine giriş yapınız. * Arama boşluğu kısmına “Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama” yazınız. * Ekranda gözüken SGK kaydınızı “Dosyayı indir” seçeneğine tıklayarak PDF şeklinde indirin ve çıktısını alın.