Misol nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Misol nedir ne için kullanılır?
  2. Misol hangi hastalara önerilir?
  3. Misol hangi grup ilaç?
  4. Misol 50 mg yan etkileri ne zaman geçer?
  5. Lustral ne kadar sürede etki eder?
  6. Misol 50 mg iştah açar mı?
  7. Sertralin nasıl etki eder?
  8. Misol istah keser mi?

Misol nedir ne için kullanılır?

Depresyon, anksiyete gibi durumlarda beyindeki serotonin miktarı azalır. Beyindeki serotonin miktarını düzenleyici etki yapar. Misol, Lustral, Seralin, Serdep, Serotop gibi ilaçların içinde bir antidepresan madde olarak bulunur. Bu ilaçlar arasından en çok bilinen Lustral'dir.

Misol hangi hastalara önerilir?

MİSOL, obsesif kompulsif bozukluğu olan 6 yaşından büyük pediyatrik hastaların tedavisinde de endikedir. MİSOL, agorafobi ile beraber seyreden panik bozukluğu dahil olmak üzere, panik bozukluğu tedavisinde endikedir. MİSOL, travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) tedavisinde endikedir.

Misol hangi grup ilaç?

Misol, Lustral, Selectra, Seralin, Serdep, Serotop, Serteva,Zeleft… Bu ilaçların hepsi bir antidepresan olan sertralin maddesini ihtiva ederler. Lustral bu gruptaki jenerik ilaçtır ve isim olarak en çok bilinendir. Aşağıda verilen bilgiler tüm sertralin grubu ilaçlar için geçerlidir.

Misol 50 mg yan etkileri ne zaman geçer?

son derece hafif bir ilaçtır. ilk kullanıldığında yan etki olarak çarpıntı, dolayısıyla uykusuzluk yapabilir. bir iki gün içinde bu yan etkiler geçecektir.

Lustral ne kadar sürede etki eder?

Bu da depresyon, anksiyete ve obsesif kompülsif bozukluk gibi rahatsızlıkların iyileşmesine yardımcı olur. Sertralinin etkisinin tam anlamıyla görülmesi için ortalama olarak 4-6 hafta arasında kullanılması gerekmektedir. Bazı bireylerde etki daha erken de görülebilir.

Misol 50 mg iştah açar mı?

etken maddesi sertralin. diğer antidepresanlara göre yan etkilerinin az görüldüğü söylenir. iştah konusunda pek yan etkisi yok. sabah uyanmaları ve ateş basması olabiliyor.

Sertralin nasıl etki eder?

Etken maddesi olan sertralin, depresyon, panik atak, anksiyete veya obsesif kompulsif semptomları olan kişilerin beyinlerindeki serotonin seviyesini arttırarak çalışır.

Misol istah keser mi?

etken maddesi sertralin. diğer antidepresanlara göre yan etkilerinin az görüldüğü söylenir. iştah konusunda pek yan etkisi yok. sabah uyanmaları ve ateş basması olabiliyor.