DYK öğretmen başvurusu ne zaman?

İçindekiler:

  1. DYK öğretmen başvurusu ne zaman?
  2. Öğretmenler kurs başvurusunu nasıl yapacak?
  3. DYK kurs ne zaman başlıyor?
  4. Öğrenciler kurs başvurusunu nasıl yapacak?
  5. E kurs ne zaman başlıyor 2021?
  6. Halk eğitim DYK kursları ne zaman başlıyor?

DYK öğretmen başvurusu ne zaman?

DYK ÖĞRENCİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? DYK öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos 2021 tarihinde alınacak. Kurs sınıfları ise 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında oluşturulacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler sona erecek.

Öğretmenler kurs başvurusunu nasıl yapacak?

Başvurular, https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir. Kurs başvurularını zamanında yapma sorumluluğu öğretmenlere aittir.

DYK kurs ne zaman başlıyor?

31 Ağustos- tarihleri arasında sınıfların belirlenmesinin ardından Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının açılışı yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül'de başlayacak. Eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek Destekleme ve Yetiştirme Kursları 10 Haziran 2022 tarihinde tamamlanacak.

Öğrenciler kurs başvurusunu nasıl yapacak?

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler. Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

E kurs ne zaman başlıyor 2021?

e-KURS DYK BAŞVURU TARİHLERİ DYK öğrenci başvuruları 24- 30 Ağustos tarihleri aralığında tamamlanacak. Kurs sınıflarının oluşturulması ise 31 Ağustos-3 Eylül'de yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül 2021'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

Halk eğitim DYK kursları ne zaman başlıyor?

Öğrenci başvurularının toplanmasının ardından ise sınıflar oluşturulacak. Kurs sınıflarının oluşturulmasına 31 Ağustos'ta başlanacak ve 3 Eylül'de başlayacak. Destekleme ve yetiştirme kursları 'de başlayacak ve 10 Haziran 2022'de tamamlanacak.