Citibank Türkiyede var mı?

İçindekiler:

  1. Citibank Türkiyede var mı?
  2. Citibank hangi ailenin?
  3. Burgan Bank ne oldu?
  4. Burgan Bank sahibi kim?

Citibank Türkiyede var mı?

Citibank İstanbul şubeleri toplamda 18 tanedir. İstanbul ilinde aktif olarak hizmetini sürdüren Citibank şubelerinin tümünü bu sayfada görebilirsiniz. Citibank İstanbul şubeleri alfabetik olarak listelenmiştir. Burada yer alan şubeler şehir merkezi ve ilçelerdeki tüm şubelerdir.

Citibank hangi ailenin?

Citibank, Amerikan Merkez Bankası'nı kuran altı bankadan birisidir ve tıpkı Exxon-Mobil, Chevron, JP Morgan-Chase gibi meşhur Rockefeller ailesine aittir. Devletin Citibank'a ortak olması aslında ortaklığın pekiştirilmesidir; çünkü ortaklık FED'in kuruluş tarihi olan 1913 yılına kadar uzanmaktadır.

Burgan Bank ne oldu?

Burgan Bank Türkiye adıyla faaliyetlerine devam etmiştir. Burgan Bank, 21 Aralık 2012 tarihinde, Eurobank ve Tekfen Holding'e ait olan hisseleri satın alarak %99,26 payla ana hissedar olmuş, tarihinden itibaren Banka'nın unvanı Burgan Bank A.Ş. olarak değişmiştir.

Burgan Bank sahibi kim?

2012 yılında Eurobank ve Tekfen Holding'e ait olan hisseleri satın alan Burgan Bank, %99,26 payla ana hissedar olmuştur. yılından itibaren Banka'nın ünvanı Burgan Bank A.Ş olarak değişmiştir.