Ehliyet değişimi için son gün ne zaman?

İçindekiler:

  1. Ehliyet değişimi için son gün ne zaman?
  2. Ehliyet yenilemek için ne yapmalıyım?
  3. Nüfus cüzdanı yenileme en son ne zamana kadar?
  4. Eski kimlik ve ehliyetler ne zamana kadar geçerli?
  5. Eski kimlik süresi ne zaman bitiyor?
  6. Eski ehliyetler nasıl değişecek?

Ehliyet değişimi için son gün ne zaman?

EHLİYET YENİLEME SON GÜN Yani Genel Müdürlük tarafından daha önce 31 Aralık 2020 olarak belirtilen eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresi ile ilgili yapılan açıklamada yeni tarih ise 31.12.2022 olarak belirtildi.

Ehliyet yenilemek için ne yapmalıyım?

Sürücüler https://randevu.nvi.gov.tr/ adresi üzerinden online olarak veya ALO 199 Nüfus ve Vatandaşlık İşleri çağrı hattından kolay ve hızlı bir şekilde ehliyet yenileme randevusu alabilir. Ehliyet yenileme başvurusunun, sürücünün ikamet ettiği ilçenin nüfus müdürlüğünden alınması zorunluluğu yoktur.

Nüfus cüzdanı yenileme en son ne zamana kadar?

YENİ KİMLİK SON TARİH Kimlik yenileme son tarih Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Kimlik yenileme işlemleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

Eski kimlik ve ehliyetler ne zamana kadar geçerli?

"01.01.2016 tarihinden önce düzenlenmiş olan eski sürücü belgelerinin yeni tip sürücü belgeleri ile değiştirilmesi sürecinde vatandaşlarımızın başvuru yoğunluğundan kaynaklı yaşayabilecekleri mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla; Eski sürücü belgelerinin değiştirilme süresi Bakanlığımızca 31.12.2022'ye kadar ...

Eski kimlik süresi ne zaman bitiyor?

Yeni kimlik almak isteyen vatandaşlar; "Alo 199" ve internette "e-kimlik" sayfasından randevularını alarak nüfus müdürlüklerine geldiklerinde, fazla sıra beklemeden kimliklerini alabilecek. Değişim işlemleri için ise son başvuru 2023'e kadar sürecek.

Eski ehliyetler nasıl değişecek?

Ehliyet değiştirme işlemleri için yetkili kurumlar nüfus müdürlükleridir. Başvuruları arzu ettiğiniz herhangi bir nüfus müdürlüğünde yapabilirsiniz. Bu nedenle eğer randevularda boşluk bulamıyorsanız müsait bir nüfus müdürlüğüne de başvuru yapabilirsiniz.